Tranen bij Dionne Stax na laatste Journaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dionne Stax laatste journaal tranen

“En dan nu, voor de allerlaatste keer: ik wens u een heel mooie avond.”

Ze had het zichtbaar en hoorbaar moeilijk tijdens haar dankwoordje aan het einde van haar laatste Journaal. Toch sloeg Dionne Stax zich er als ware professional doorheen zonder in huilen uit te barsten. Dat bewaarde ze tot de camera uit ging. Deed ze het toch een stuk beter dan Toine van Peperstraten!

Wij moesten ook even hoor: het is toch ’t einde van een tijdperk. Veel mensen zijn opgegroeid met Dionne bij het Journaal, en de meeste kijkers zijn in die twaalf jaar gewoon stiekem een beetje verliefd geworden op de blonde presentatrice. Was er ooit een periode waarin Nederland zó graag naar het nieuws keek? De NOS mag zich voorbereiden op een klein kijkcijferdipje dus! Tenzij ze zorgen voor goede vervanging…

Saida Maggé

We lieten jullie een paar weken geleden al kennis maken met de officiële vervanger van Dionne: Saïda Maggé. Deze 31-jarige krullenbol presenteerde het nieuws op AT5 en had een programma op Radio 1. Ook mocht ze soms invallen bij Nieuwsuur. Ook een leuke verschijning, maar héél anders dan Dionne natuurlijk. Misschien kan Saïda een deel van Dionnes garderobe overnemen?

Songfestival

Wat doen we in Nederland na zo’n emotioneel afscheid? Meteen vragen hoe het zit met ’t Songfestival natuurlijk! Dionne, nog nauwelijks ‘geland’ na haar laatste Journaal, kon meteen in de verdediging na een ondervraging van RTL Boulevard’s Olcay Gulsen. Ze reageerde wat ongemakkelijk, maar ontkennen deed ze niet. Zal het dan toch waar zijn? Een mooier uithangbord voor Nederland kunnen we ons niet bedenken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!

Slaperige Rico Verhoeven klemt hoofd van klein kind tussen koelkastdeur (video)

Rico Verhoeven is niet helemaal wakker en slaat de koelkastdeur vol tegen zijn eigen kind!