Tranen bij Dionne Stax na laatste Journaal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Dionne Stax laatste journaal tranen

“En dan nu, voor de allerlaatste keer: ik wens u een heel mooie avond.”

Ze had het zichtbaar en hoorbaar moeilijk tijdens haar dankwoordje aan het einde van haar laatste Journaal. Toch sloeg Dionne Stax zich er als ware professional doorheen zonder in huilen uit te barsten. Dat bewaarde ze tot de camera uit ging. Deed ze het toch een stuk beter dan Toine van Peperstraten!

Wij moesten ook even slikken hoor: het is toch ’t einde van een tijdperk. Veel mensen zijn opgegroeid met Dionne bij het Journaal, en de meeste kijkers zijn in die twaalf jaar gewoon stiekem een beetje verliefd geworden op de blonde presentatrice. Was er ooit een periode waarin Nederland zó graag naar het nieuws keek? De NOS mag zich voorbereiden op een klein kijkcijferdipje dus! Tenzij ze zorgen voor goede vervanging…

Saida Maggé

We lieten jullie een paar weken geleden al kennis maken met de officiële vervanger van Dionne: Saïda Maggé. Deze 31-jarige krullenbol presenteerde het nieuws op AT5 en had een programma op Radio 1. Ook mocht ze soms invallen bij Nieuwsuur. Ook een leuke verschijning, maar héél anders dan Dionne natuurlijk. Misschien kan Saïda een deel van Dionnes garderobe overnemen?

Songfestival

Wat doen we in Nederland na zo’n emotioneel afscheid? Meteen vragen hoe het zit met ’t Songfestival natuurlijk! Dionne, nog nauwelijks ‘geland’ na haar laatste Journaal, kon meteen in de verdediging na een ondervraging van RTL Boulevard’s Olcay Gulsen. Ze reageerde wat ongemakkelijk, maar ontkennen deed ze niet. Zal het dan toch waar zijn? Een mooier uithangbord voor Nederland kunnen we ons niet bedenken!

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten