Trainer PSV lokt Ajax uit: ‘kunnen zelfs met spits van 25 miljoen niet winnen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vier clubs vechten om de koppositie, we worden verwend met een doordeweekse speelronde én de trainers van PSV en Ajax vliegen elkaar in de haren. De Eredivisie begint eindelijk ergens op te lijken!

Het heeft even geduurd, maar de Eredivisie lijkt nu écht ‘los!’ We hebben de eerste échte topper achter de rug, en duiken direct in een aantrekkelijke midweekse speelronde. Achter de schermen wordt er intussen flink met modder gegooid!

Lees ook: Feyenoord en Vitesse ook dicht bij kampioenschap

Trainers PSV en Ajax gooien olie op het vuur

Het was een spannende topper tussen Ajax en PSV. De wedstrijd, die in 2-2 eindigde, leverde genoeg voer voor discussie. Zelfs nú wordt er door Erik ten Hag en Roger Schmidt, de trainers van Ajax en PSV, nog verbaal geknokt. Olie op het vuur, dáár hebben we dit vooralsnog ‘saaie’ seizoen op zitten wachten! Terwijl Ten Hag vond dat PSV, ondanks een slechte eerste helft van zijn ploeg, ‘zijn ploeg niet kon bijbenen.’ Een uitspraak waar Schmidt natuurlijk over valt. Meteen deelde hij een pijnlijk prikje aan Ajax uit: “Ze kochten een spits van 25 miljoen maar konden ons in een thuiswedstrijd niet eens verslaan.” Dat was weer tegen het zere been van veel Ajax-supporters. Wie komt met de volgende plaagstoot? Eén ding is zeker: de Eredivisie is eindelijk weer leuk!

roger schmidt psv ajax ten hag fittie

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Wijndrinkende Nikkie Plessen laat zien wat goed trekken is

Nikkie Plessen is altijd druk in de weer met haar eigen kledingmerk. Maar soms zit het niet zo lekker.

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Deze 4 beeldschone vrouwen maken Westworld seizoen 4 op HBO Max een must-watch

Westworld is terug van weggeweest! De fantastische sci-fi show keert weer terug naar HBO Max en dat betekent dat je van al deze mooie vrouwen mag genieten.