Topfitte Marlijn Weerdenburg zag je nog nooit zo lenig op deze foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige actrice Marlijn Weerdenburg doet er van alles aan om in topconditie te blijven. Dat kan je wel zien op deze prachtige foto. 

Marlijn Weerdenburg is een van de knapste actrices van Nederland. Maar om aan de absolute top te blijven zal je meer moeten doen dan af en toe een shake drinken. dat weet Marlijn ook. Regelmatig is de beeldschone blondine in de sportschool te vinden. Daar mat ze zichzelf helemaal af. Alles om natuurlijk haar in die topconditie te houden. En dat gaat Marlijn voorlopig erg goed af. Met al haar verschillende oefeningen en trainingen weet Marlijn haar erg fit en in vorm te houden. En dat wordt natuurlijk erg gewaardeerd door al haar volgers, die nog langer kunnen genieten van mooie foto’s van Marlijn op die manier.

Lees ook: Deze foto bewijst dat Marlijn Weerdenburg het Elfje in The Masked Singer is
Ondanks de slechte nachtrust is Marlijn erg enthousiast

Ze heeft misschien maar vier uurtjes geslapen, maar dat zie je er niet aan af. Marlijn lijkt in absolute topvorm te zijn. Ze vliegt bijna door de sportschool heen, terwijl ze de ene na de andere oefening doet. Er wordt wel iets erg duidelijk. Marlijn is leniger dan dat ze ooit geweest is. Haar mooie beentjes zwaait ze in het rond en gooit ze met het grootste gemak tot boven haar hoofd. Marlijn heeft er nog plezier in ook, in al dat wilde bewegen. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Want hoe meer plezier je beleeft aan het doen van oefeningen, des te langer je het volhoud. En dat resulteert weer in een beter en een betere conditie. Marlijn heeft zo eigenlijk dus het geheim van fitness ontdekt.

Marlijn blijkt een erg sterke dame

En hoewel ze meer plezier lijkt te maken, dan te trainen, wordt in haar story toch maar weer pijnlijk duidelijk hoe sterk Marlijn eigenlijk is. Daar tilt ze met gemak zware gewichten omhoog. Je moet dan ook geen ruzie krijgen met deze gevaarlijke blondine, want voor je het weet lig je dus op de vloer. Marlijn heeft een partij spierballen gekweekt en is niet bang deze in te zetten. Marlijn heeft trouwens niet alleen die toewijding als het om sporten gaat. Zo geeft ze altijd de volle honderd procent bij elk project waar ze in betrokken is. Marlijn is een echte vrouw met passie.

Marlijn laat resultaat zien op knappe foto

Wat al dat trainen uiteindelijk oplevert? Behalve dan een hoop zweet en spierpijn? Nou, dat kan je zien op een van de vele knappe foto’s die Marlijn op haar social media deelt. Bijvoorbeeld die in haar luxe galajurk. Haar komt daar erg mooi in uit, waardoor je goed kan zien wat het resultaat is van al dat harde werk. Zo zie je maar, al dat sporten is zeker niet voor niks. Het zorgt er namelijk voor dat Marlijn Weerdenburg er adembenemend uit ziet.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters drukt in auto op knopje en krijgt hem zo omhoog (video!)

Emma Heesters drukt op haar knopje in de auto en zorgt hiermee voor flink wat beweging. Ze schrikt er zelfs een beetje van. 

EK Voetbal: Matthijs de Ligt hoopt dat hij na wedstrijden even langs mag wippen bij vrouw Annekee

Matthijs de Ligt en Annekee Molenaar zijn pas net getrouwd. Nu moet Matthijs meteen naar Duitsland voor het EK, maar hij hoopt wel even langs te mogen wippen bij zijn vrouw.

Pien Hersman probeert nieuw standje uit met handen op de rug (foto!)

Pien Hersman wilt een keer wat anders proberen. Dus traint ze een nieuw standje met haar handen vast op haar rug.