Topfitte Jutta Leerdam maakt zich enorm populair met deze bewerkte foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen wil na dit weekend iets van Jutta Leerdam. De schaatsster behaalde een heerlijke mijlpaal, en deelde om dat te vieren een bewerkte foto. Onbekend én bekend Nederland stond te dringen om op dit speciale kiekje te reageren…

Jutta Leerdam (22) heeft zich onsterfelijk gemaakt door als één van de eerste schaatssters een ticket voor de Olympische Winterspelen te bemachtigen. De specialist op de 1000 meter zette de beste tijd neer op deze afstand, waardoor ze nu al zeker is van deelname aan het belangrijkste toernooi binnen de schaatssport. Dat is niet alleen voor Jutta zelf belangrijk, maar ook voor de kijker. De Olympische Spelen zouden namelijk een stuk minder interessant zijn zonder deze blonde sportvrouw op het ijs. Dat deze mening breed gedragen wordt werd meteen bewezen nadat Jutta na haar prestatie een mooie foto op Instagram zette. Werkelijk iedereen wilde de populaire sportvrouw even persoonlijk toespreken…

Lees ook: Jutta Leerdam gaat door de knieën tijdens innse workout

De bewerkte foto van Jutta Leerdam

Jutta Leerdam beleefde een heerlijk weekend. De topfitte blondine is in bloedvorm, wat haar een mooie tijd en dus een Olympisch ticket opleverde. Voor Jutta zou het haar eerste Olympische Spelen zijn, een ontzettend speciale prestatie voor een jonge sportvrouw dus. Om dit moment te vieren deelde Jutta een foto waarop ze met later toegevoegde Olympische Ringen te zien is. Het is ook meteen de eerste met haar nieuwe opvallende gitzwarte schaatspak. Op de Olympische Winterspelen zelf gaan we haar vermoedelijk gewoon in het oranje terugzien. Toch is het voor de sponsor leuk om ook op deze manier even in het zonnetje te staan. Hoewel, wie geeft iets om de letters op zo’n outfit als Jutta Leerdam degene is die het pak draagt? Zodra dat kapje afgaat en haar blonde lokken met de koude wind meedansen weet je meteen waarom je soms nog schaatsen kijkt…

Iedereen is vriend van Jutta Leerdam na foto van overwinning

Als je wint, heb je vrienden. Jutta Leerdam heeft dat de afgelopen dagen als geen ander ondervonden. De kijkcijfers van schaatswedstrijden worden elk jaar minder, maar schaatsen zou niet één van onze nationale volkssporten zijn als men stiekem toch met een schuin oog de prestaties van onze beste schaatsers in de gaten houdt. Ook kan het natuurlijk dat we hier te maken hebben met het Max Verstappen-syndroom: elke BN’er wil goedkoop meeliften op het succes van onze grootste sporthelden. Laten we er maar gewoon van uitgaan dat o.a. Shelly Sterk, Naomi van As, Danielle Oerlemans en Suzan & Freek écht dolblij zijn voor Jutta.

Olympische droom komt uit voor Jutta en vriend

Jutta Leerdam is nog piepjong, maar behoort nu al tot de grote favorieten op de 1000 meter. Of ze dat op het allerhoogste podium waar gaat maken is nog maar de vraag. Met een gouden medaille op het spel staat er toch iets meer druk op dan tijdens een koude zondagochtend in het ‘veilige’ Thialf in Friesland. Het grootste voordeel van Jutta ten opzichte van haar concurrentie is dat ze haar grote liefde altijd in de buurt heeft, ook op de schaatsbaan. Jutta’s vriend Koek Verweij gaat namelijk, als alles goed gaat, zelf ook mee naar de Olympische Spelen. Die hoeven niet te hopen op een leuke kamergenoot in dat Olympische hotel!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.