Topfitte atlete Femke Bol laat iedereen haar achterzijde zien (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Atlete Femke Bol is in topvorm voor de Olympische Spelen en showt dan ook iedereen haar goedgetrainde achterzijde!

Omdat de Olympische Spelen steeds dichterbij komen moet atlete Femke Bol natuurlijk goed in topvorm komen. Gelukkig is ze dat inmiddels al! Er zijn weinig concurrenten die vóór, of zelfs naast Femke kunnen lopen. Ze moeten dus genoegen nemen met een achteraanzicht…

Femke Bol op gouden koers voor Olympische Spelen

Onze prachtige atlete Femke Bol heeft haar eerste race van het nieuwe seizoen alweer gehad! Ze was in het Stockholm Olympic Stadion en zegt ook dat ze het geweldig vond om daar te mogen rennen en zich nu al verheugt op het Europees kampioenschap wat steeds dichterbij komt. Maar wat ze vergeet te benoemen is dat ze er enorm goed uitziet en dus echt in topvorm is! Je kan ook zien dat haar vormen echt aan het stralen zijn tijdens de race! Haar concurrenten krijgen, dankzij het enorme verschil in klasse, vooral de achterkant van Femke te zien. Ook haar concurrenten kunnen nu dus beamen, die achterkant is dik in orde!

Ook niet voor de mensen die de wedstrijd hebben gekeken; die hebben heerlijk kunnen meegenieten van alle vormen van Femke. En natuurlijk van de winst. Ze is namelijk voor de twintigste keer op rij bij de 400 meter horden eerste geworden. Dit is echt een dubbele winst voor iedereen die dit prachtige moment hebben bekeken!

Klik hier om de beelden van atlete Femke zelf te bekijken!

Femke Bol is in topvorm en laat haar achterzijde aan iedereen zienAtlete Femke Bol is in topvorm voor de Olympische Spelen en showt dan iedereen haar flinke achterzijde!

Meer zien van atlete Femke Bol kan op Instagram

Op het Instagramkanaal van onze prachtige atlete Femke Bol kan je nog veel meer leuke video’s en foto’s bekijken. Daar plaatst de blondine vooral veel momenten uit haar carrière als atlete. Zoals wanneer ze een belangrijke wedstrijd heeft gehad of wanneer ze heeft gewonnen. Ook zien we gelukkig tussendoor nog mooie kiekjes van het privéleven! Zo zien we dan Femke wanneer ze op vakantie is of een romantisch moment met haar vriend Ben Broeders meemaakt. Het is het dus zeker waard om een kijkje te nemen op haar Instagrampagina!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.

Maan de Steenwinkel schudt met haar achterste in leren pakje (video!)

Maan de Steenwinkel is weer terug van weggeweest. Niet alleen heeft ze nieuwe muziek, maar ook een hele nieuwe look!