TOP 3 Vetste nieuwe functies van de iPhone 12

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De iPhone 12 is nog maar net uit, dus veel mensen zullen de sprong naar dit dure hebbeding nog niet gemaakt hebben. Toch biedt deze smartphone veel bruikbare nieuwe functies. Check ze hier!

Twijfel je nog of je de nieuwe iPhone 12 aan moet schaffen? Deze 3 nieuwe vette functies gaan je helpen met beslissen! Of ze maken die beslissing juist nóg moeilijker…

Lees ook: TIP: Eindelijk sneller typen dankzij deze iPhone lifehack!

iPhone 12: nieuwe functies op een rij

  • De belangrijkste vernieuwing in de iPhone 12 is dat Apple voor het eerst oled-schermen gebruikt in ‘instapmodellen’. Je hoeft dus geen peperdure ‘pro’-versie te kopen om met het allermooiste scherm te kunnen werken!
  • Hoewel we in Nederland nog lang niet overal 5G hebben, zijn alle nieuwe iPhone 12-toestellen in ieder geval voorbereid op deze nieuwe netwerken. De iPhone 12 is dus sowieso future-proof.
  • De camera’s zijn op alle fronten verbeterd ten opzichte van eerdere modellen, maar speciale aandacht gaat uit naar de frontcamera. Die heeft nu ook een nachtmodus, waardoor je nu ook in het donker haarscherpe foto’s van jezelf en gezelschap kan maken…

Ben je overtuigd? Je kan de nieuwe iPhone 12 hier bestellen! Wees er snel bij – de wachttijden beginnen nu al sterk op te lopen…

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!