TOP 3 Vetste nieuwe functies van de iPhone 12

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De iPhone 12 is nog maar net uit, dus veel mensen zullen de sprong naar dit dure hebbeding nog niet gemaakt hebben. Toch biedt deze smartphone veel bruikbare nieuwe functies. Check ze hier!

Twijfel je nog of je de nieuwe iPhone 12 aan moet schaffen? Deze 3 nieuwe vette functies gaan je helpen met beslissen! Of ze maken die beslissing juist nóg moeilijker…

Lees ook: TIP: Eindelijk sneller typen dankzij deze iPhone lifehack!

iPhone 12: nieuwe functies op een rij

  • De belangrijkste vernieuwing in de iPhone 12 is dat Apple voor het eerst oled-schermen gebruikt in ‘instapmodellen’. Je hoeft dus geen peperdure ‘pro’-versie te kopen om met het allermooiste scherm te kunnen werken!
  • Hoewel we in Nederland nog lang niet overal 5G hebben, zijn alle nieuwe iPhone 12-toestellen in ieder geval voorbereid op deze nieuwe netwerken. De iPhone 12 is dus sowieso future-proof.
  • De camera’s zijn op alle fronten verbeterd ten opzichte van eerdere modellen, maar speciale aandacht gaat uit naar de frontcamera. Die heeft nu ook een nachtmodus, waardoor je nu ook in het donker haarscherpe foto’s van jezelf en gezelschap kan maken…

Ben je overtuigd? Je kan de nieuwe iPhone 12 hier bestellen! Wees er snel bij – de wachttijden beginnen nu al sterk op te lopen…

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten