Toch onschuldig? Marco Borsato reageert eindelijk op aangifte na aanranding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Marco Borsato claimt zijn onschuld te kunnen bewijzen. Of het zijn carrière gaat redden? Dat alleen al lijkt een onmogelijke opgave. Of weet de zanger iets dat we niet weten?

Marco Borsato, er gaat geen dag voorbij of hij of zijn collega ex-Voice juryleden komen in het nieuws voor. Na de uitzending van Tim Hofman, waarin onder andere de zanger centraal stond, is de carrière van Marco op een laag pitje komen te staan. Ondertussen heeft hij zich wel met zijn advocaat goed voorbereid op zijn zaak. Nu het Openbaar Ministerie een strafzaak heeft geopend en de nodige onderzoeken lopen is het ook tijd voor Marco en z’n team om de mediastilte te doorbreken. Aan Evert Santegoeds vertelt de advocaat van Marco dat hij zeer strijdvaardig is en dus alles ontkent en claimt dat te kunnen bewijzen.

Openbaar Ministerie spreekt eerst

Het OM heeft gezorgd voor een nieuwe wending door hun statement over de aankomende strafzaak. In totaal is er door vijf personen aangifte gedaan tegen de coaches en medewerkers. Niemand van de Voice Of Holland blijft dus buiten schot. Het gaat wel om personen die al in de media zijn besproken. Het OM laat ook gelijk weten dat Marco Borsato’s specifieke aangifte los staat van het eens zo succesvolle zangprogramma.

De advocaten van Marco reageren eerst

Marco’s leger aan juristen zeiden eerder dit jaar nog, toen het nieuws naar buiten kwam en iedereen op straat kwam te staan dat er tegen hem geen aangifte was rondom The Voice. Blijkbaar is Marco dus verdacht van andere zedenfeiten buiten de Voice om. Het OM zegt niet meer over de specifieke aangifte kwijt te willen, want het onderzoek loopt nog. Marco en zijn team pakken hun kans en willen alles gelijk verhelderen voor iedereen die interesse toont in de zaak.

Stille zanger heeft een nieuw plan

Privé-baas Evert Santegoeds heeft een goed gesprek gehad met Marco’s advocaat Geert-Jan Knoops. En die weer met Marco zelf. Knoops kwam maar eens naar voren met het eerste echte weerwoord van de zanger. En dat kwam dus pas nadat bekend is geworden dat de zanger ook meegenomen wordt in de strafzaak omtrent alle ontucht in The Voice. Het verbaast de advocaat wel een beetje dat uit het niets ook Marco wordt vervolgd in de strafzaak. Maar nu er een strafzaak ligt heeft Marco zelf ook zijn tong terug kunnen vinden. Hij voegt woord bij daad en gaat YouTube op, maar wel indirect via zijn advocaat en de Telegraaf. Zijn acties zijn inderdaad ‘strijdvaardig’ te noemen. Eerst leek hij vooral de stilte te omarmen en te hopen dat de aandacht vooral richting collega-verdachten Ali B. en Jeroen R. zou gaan. Die strategie laat de zanger nu achter zich.

Marco reageert persoonlijk

Wat zei Marco dan precies allemaal tegen Knoops en die weer tegen Evert? Onder andere dat hij geen idee heeft waar de aangifte opeens vandaan komt. Hij laat het volgende weten op YouTube: “Ik weet niet wie er aangifte heeft gedaan, maar ik weet wel dat als die z’n verhaal doet, ik mijn verhaal er tegenover zal stellen”. Als je onschuldig bent , dan zijn dit soort uitspraken natuurlijk te verwachten. Evert vindt het vooral verdacht dat een eerste statement van de vroeger zo spraakzame Marco wel erg lang op zich heeft laten wachten. Maar nu de zanger zijn stem weer heeft gevonden is het waarschijnlijk een van velen die in korte termijn zullen volgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna maakt eind aan geruchten en deelt zeldzame foto met Kenneth Taylor

Eindelijk weten we het zeker! Jade Anna deelt een foto samen met Kenneth Taylor en maakt een eind aan alle geruchten!

Maxime Meiland lijkt totaal andere vrouw op foto met poes

Influencer Maxime Meiland lijkt op deze foto met poes totaal niet op zichzelf en laat zo iedereen schrikken!

Pasgeboren baby Myron Koops en Enzo Knol zet onbedoeld eerste stapjes als influencer

Influencers Myron Koops en Enzo Knol maken interessant nieuws bekend over pasgeboren baby, Riven.