Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan ’the morning after’ dit eitje voor haar! (foto: @vanessadaylife)

De openingszin ‘hoe wil je je eitje morgenochtend?’ heeft een hele nieuwe betekenis gekregen. Je aanstaande date of one night stand wil ‘m niet gebakken, gekookt of bevrucht (smeerlap), maar opgevouwen! Simpel, effectief, lekker en krankzinnig tegelijk!

Maak indruk met het ei-envelopje

Klaar om jezelf onsterfelijk te maken als keukenprins? Je hebt nodig: een koekenpan en een ei. Scheidt de dooier van het eiwit, en gooi het eiwit in een hete pan. Spreidt het eiwit uit, en maak er een soort ‘eiwitpannenkoek’ van. Drop vervolgens de dooier (heel) in het midden van de pannenkoek. Vouw nu de licht aangebakken eiwitpannenkoek vanaf vier ‘hoeken’ naar binnen, over de dooier heen. Als je het goed gedaan hebt, zou er nu een klein rechthoekig ei-envelopje in je pan moeten liggen. Deze bak je aan tot hij goudbruin is. Beetje zout en peper er overheen, en klaar is kees! Serveer op een opengesneden croissantje met verse koffie en jus voor die extra wow-factor.

A new way of cooking eggs.

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...