Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan ’the morning after’ dit eitje voor haar! (foto: @vanessadaylife)

De openingszin ‘hoe wil je je eitje morgenochtend?’ heeft een hele nieuwe betekenis gekregen. Je aanstaande date of one night stand wil ‘m niet gebakken, gekookt of bevrucht (smeerlap), maar opgevouwen! Simpel, effectief, lekker en krankzinnig tegelijk!

Maak indruk met het ei-envelopje

Klaar om jezelf onsterfelijk te maken als keukenprins? Je hebt nodig: een koekenpan en een ei. Scheidt de dooier van het eiwit, en gooi het eiwit in een hete pan. Spreidt het eiwit uit, en maak er een soort ‘eiwitpannenkoek’ van. Drop vervolgens de dooier (heel) in het midden van de pannenkoek. Vouw nu de licht aangebakken eiwitpannenkoek vanaf vier ‘hoeken’ naar binnen, over de dooier heen. Als je het goed gedaan hebt, zou er nu een klein rechthoekig ei-envelopje in je pan moeten liggen. Deze bak je aan tot hij goudbruin is. Beetje zout en peper er overheen, en klaar is kees! Serveer op een opengesneden croissantje met verse koffie en jus voor die extra wow-factor.

A new way of cooking eggs.

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting zet haar razend knappe zusje (21) in het zonnetje

Dat Suzanne Schulting een ongekende schoonheid is weten we onderhand allemaal, maar deze foto bewijst dat je zusje Jolien ook zéker niet wil missen... 

Foto: Zangeres Numidia poseert intiem met trio bekende vrouwen tijdens Het Perfecte Plaatje

Zangeres Numidia schittert tijdens haar deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis. Ze is tijdens dit programma wel héél close geworden met haar mede-kandidaten!

Foto: Knappe zangeres Mell (Melanie Jonk) pakt Beste Zangers-kijker helemaal in

Zangeres Melanie Jonk is zit bij de nieuwste lichting van deelnemers voor Beste Zangers. Deze knappe dame is nog niet héél bekend, maar daar brengt ze met dit soort foto's eigenhandig verandering in!