Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan ’the morning after’ dit eitje voor haar! (foto: @vanessadaylife)

De openingszin ‘hoe wil je je eitje morgenochtend?’ heeft een hele nieuwe betekenis gekregen. Je aanstaande date of one night stand wil ‘m niet gebakken, gekookt of bevrucht (smeerlap), maar opgevouwen! Simpel, effectief, lekker en krankzinnig tegelijk!

Maak indruk met het ei-envelopje

Klaar om jezelf onsterfelijk te maken als keukenprins? Je hebt nodig: een koekenpan en een ei. Scheidt de dooier van het eiwit, en gooi het eiwit in een hete pan. Spreidt het eiwit uit, en maak er een soort ‘eiwitpannenkoek’ van. Drop vervolgens de dooier (heel) in het midden van de pannenkoek. Vouw nu de licht aangebakken eiwitpannenkoek vanaf vier ‘hoeken’ naar binnen, over de dooier heen. Als je het goed gedaan hebt, zou er nu een klein rechthoekig ei-envelopje in je pan moeten liggen. Deze bak je aan tot hij goudbruin is. Beetje zout en peper er overheen, en klaar is kees! Serveer op een opengesneden croissantje met verse koffie en jus voor die extra wow-factor.

A new way of cooking eggs.

Laatste nieuws

Dit is het recordbrekende kijkcijfergeheim achter De Oranjezomer met Hélène Hendriks (foto’s)

Hélène Hendriks breekt het kijkcijferrecord met de eerste aflevering van De Oranjezomer dit jaar. Waar dat aan ligt? Experts wijzen op dit detail!

Hélène Hendriks laat temperatuur bij De Oranjezomer stijgen met zeer vraag (video)

Hélène Hendriks zet de mannen voor het blok bij De Oranjezomer en stelt een zeer interessante en onverwachte vraag aan iedereen in de zaal!

Suzanne Schulting knalt aan alle kanten uit haar nieuwe nauwsluitende Jumbo-pakje

Suzanne Schulting schaatst sinds kort bij een nieuwe ploeg en moet natuurlijk even haar nieuwe outfit laten zien aan haar fans. Bekijk het nu!