Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan ’the morning after’ dit eitje voor haar! (foto: @vanessadaylife)

De openingszin ‘hoe wil je je eitje morgenochtend?’ heeft een hele nieuwe betekenis gekregen. Je aanstaande date of one night stand wil ‘m niet gebakken, gekookt of bevrucht (smeerlap), maar opgevouwen! Simpel, effectief, lekker en krankzinnig tegelijk!

Maak indruk met het ei-envelopje

Klaar om jezelf onsterfelijk te maken als keukenprins? Je hebt nodig: een koekenpan en een ei. Scheidt de dooier van het eiwit, en gooi het eiwit in een hete pan. Spreidt het eiwit uit, en maak er een soort ‘eiwitpannenkoek’ van. Drop vervolgens de dooier (heel) in het midden van de pannenkoek. Vouw nu de licht aangebakken eiwitpannenkoek vanaf vier ‘hoeken’ naar binnen, over de dooier heen. Als je het goed gedaan hebt, zou er nu een klein rechthoekig ei-envelopje in je pan moeten liggen. Deze bak je aan tot hij goudbruin is. Beetje zout en peper er overheen, en klaar is kees! Serveer op een opengesneden croissantje met verse koffie en jus voor die extra wow-factor.

A new way of cooking eggs.

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten