Tip: het meest krankzinnige gebakken eitje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gefeliciteerd: je date is blijven slapen. In de slaapkamer heb je haar al alle hoeken laten zien, maar wil je ook bewijzen dat je in de keuken nét zo innovatief bent? Maak dan ’the morning after’ dit eitje voor haar! (foto: @vanessadaylife)

De openingszin ‘hoe wil je je eitje morgenochtend?’ heeft een hele nieuwe betekenis gekregen. Je aanstaande date of one night stand wil ‘m niet gebakken, gekookt of bevrucht (smeerlap), maar opgevouwen! Simpel, effectief, lekker en krankzinnig tegelijk!

Maak indruk met het ei-envelopje

Klaar om jezelf onsterfelijk te maken als keukenprins? Je hebt nodig: een koekenpan en een ei. Scheidt de dooier van het eiwit, en gooi het eiwit in een hete pan. Spreidt het eiwit uit, en maak er een soort ‘eiwitpannenkoek’ van. Drop vervolgens de dooier (heel) in het midden van de pannenkoek. Vouw nu de licht aangebakken eiwitpannenkoek vanaf vier ‘hoeken’ naar binnen, over de dooier heen. Als je het goed gedaan hebt, zou er nu een klein rechthoekig ei-envelopje in je pan moeten liggen. Deze bak je aan tot hij goudbruin is. Beetje zout en peper er overheen, en klaar is kees! Serveer op een opengesneden croissantje met verse koffie en jus voor die extra wow-factor.

A new way of cooking eggs.

Laatste nieuws

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Foto: Marieke Elsinga ritst jurkje open voor de camera

Marieke Elsinga is weer aanwezig in de studio van Qmusic! Al is dit wel een hele rare plek om je jurkje open te ritsen..

Foto: Mikky Kiemeney treitert Frenkie de Jong met nietsverhullend topje

Mikky Kiemeney was lekker shoppen met vriend Frenkie de Jong! Ze liet een fonkelnieuw kledingstuk zien waar menig man het warm van zou krijgen. Frenkie had er opvallend weinig interesse in...

Gerelateerde berichten