TikTok Tuesday: filmpjes van o.a. Romee Strijd & Emma Heesters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: het nieuwe social media fenomeen TikTok. Het platform kenmerkt zich door filmpjes die slechts een paar seconden duren. Ook het vrouwelijke deel van de wereldbevolking doet mee. En dat levert natuurlijk heerlijk kijkmateriaal op!

Romee Strijd (@romeestrijd)

Te beginnen bij TikTokker van het eerste uur: Victoria’s Secret Angel Romee Strijd. Dankzij de hele ‘quarantaine’-situatie heeft Romee zeeën van tijd om filmpjes te maken. En ja, dat biedt toch wat troost in deze tijden!

@romeestrijdCouldn’t resist myself to put this song 😂💖 ##foryou ##fyp ##foryoupage♬ I’m a Barbie Girl – Kiddy Joe

Negin Mirsalehi (@neginmirsalehi)

Van topmodel Romee Strijd, is het slechts een klein sprongetje naar de Nederlandse influencer Negin Mirsalehi. De twee zijn namelijk goed bevriend én delen blijkbaar de beste TikTokTips met elkaar. Aanschouwt u zelf:

@neginmirsalehiMexico memories♬ are you bored yet – vintagetune

Emma Heesters (@emmaheesters)

Dat deze dame een aardig potje kon zingen, wisten we inmiddels wel. Dat Emma Heesters ook nog eens lekker gaat met het vertolken van TikTok-dansjes, was echter wel weer een openbaring.

@emmaheestersWhat other dances should I do? ❤️ ##dance ##foryou ##fyp♬ Like That X Sunday Best – rapidsongs

Robert Lewandowski (@_rl9)

Oké, om de man-vrouw-verdeling toch nog enigszins recht te trekken, hebben we er even een voetballer tussen gegooid. En niet zomaar een. Robert Lewandowski is namelijk niet alleen op het voetbalveld een held. De beste man is ook een heus TikTok-icoon geworden.

@_rl9Dancing with the ball🕺⚽🏠 ##homefootballcup ##fyp ##foryou♬ Suit & Tie (feat. JAY Z) – [Radio Edit] – Justin Timberlake feat. JAY Z

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax drinkt tot in late uurtjes met blonde collega

Dionne Stax is weer aan de slag voor het programma Droomhuis Gezocht. En daarvoor maakt Dionne het wel heel erg bont. 

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Gerelateerde berichten