TikTok Tuesday: filmpjes van o.a. Romee Strijd & Emma Heesters

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

We kunnen er inmiddels niet meer omheen: het nieuwe social media fenomeen TikTok. Het platform kenmerkt zich door filmpjes die slechts een paar seconden duren. Ook het vrouwelijke deel van de wereldbevolking doet mee. En dat levert natuurlijk heerlijk kijkmateriaal op!

Romee Strijd (@romeestrijd)

Te beginnen bij TikTokker van het eerste uur: Victoria’s Secret Angel Romee Strijd. Dankzij de hele ‘quarantaine’-situatie heeft Romee zeeën van tijd om filmpjes te maken. En ja, dat biedt toch wat troost in deze tijden!

@romeestrijdCouldn’t resist myself to put this song 😂💖 ##foryou ##fyp ##foryoupage♬ I’m a Barbie Girl – Kiddy Joe

Negin Mirsalehi (@neginmirsalehi)

Van topmodel Romee Strijd, is het slechts een klein sprongetje naar de Nederlandse influencer Negin Mirsalehi. De twee zijn namelijk goed bevriend én delen blijkbaar de beste TikTokTips met elkaar. Aanschouwt u zelf:

@neginmirsalehiMexico memories♬ are you bored yet – vintagetune

Emma Heesters (@emmaheesters)

Dat deze dame een aardig potje kon zingen, wisten we inmiddels wel. Dat Emma Heesters ook nog eens lekker gaat met het vertolken van TikTok-dansjes, was echter wel weer een openbaring.

@emmaheestersWhat other dances should I do? ❤️ ##dance ##foryou ##fyp♬ Like That X Sunday Best – rapidsongs

Robert Lewandowski (@_rl9)

Oké, om de man-vrouw-verdeling toch nog enigszins recht te trekken, hebben we er even een voetballer tussen gegooid. En niet zomaar een. Robert Lewandowski is namelijk niet alleen op het voetbalveld een held. De beste man is ook een heus TikTok-icoon geworden.

@_rl9Dancing with the ball🕺⚽🏠 ##homefootballcup ##fyp ##foryou♬ Suit & Tie (feat. JAY Z) – [Radio Edit] – Justin Timberlake feat. JAY Z

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!

Knappe schaatsster Pien Hersman (20) gebruikt haar tong in hotelkamer

Schaatsster Pien Hersman is in een zeer goede bui, en kan dat moeilijk verbergen. Geen wonder dat ze dit soort foto's online zet!