TikTok Tuesday: Filmpjes van Maxime Meiland, OnneDi en Roxeanne Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geen zin om het konijnenhol van TikTok in te duiken, maar wil je wel genieten van al het moois dat het populaire filmpjesplatform te bieden heeft? Hier moet je zijn! Zet je schrap voor de mooiste filmpjes van bekende vrouwen als Maxime Meiland, OnneDi en Roxeanne Hazes!

Maxime Meiland

Oké, Maxime Meiland mag dan een klein beetje via AliExpress gesjoemeld hebben met haar kledingmerk MONCIEL, maar de foto’s en filmpjes die we binnenkrijgen van deze realityster terwijl ze nieuwe jurkjes past zijn niet te versmaden!

@maximeemeilandOutfit For the day😁! Comment wat Leuke Reacties! ##foryou ##foryoupage♬ Say So – Doja Cat

OnneDi

Youtuber en Expeditie Robinson-deelneemster Dionne Slagter (alias OnneDi) heeft zichzelf een nieuwe haarkleur aan laten meten. Eerst hoogblond, daarna met een donker tintje erdoorheen. Wat vinden we ervan?

@onnediHappy new hair 💁🏼‍♀️##foryoupage♬ Solo – Clean Bandit,Demi Lovato

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes geeft in haar badjas een 80’s-getint showtje weg op TikTok. Filtertje eroverheen en gaan. Dan zien (én horen) we toch iets liever de Roxeanne die we van het podium kennen!

@roxeannehazes80’s songs ##fyp♬ original sound – cerenstrand

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!

Suzanne Schulting laat zich van onderkant filmen tijdens diepgaande workout (video’s)

Suzanne Schulting is hard aan het sporten voor het herstel en geeft een mooi beeld van de onderkant aan ons!

Max Verstappen heeft geen oog voor zeer luchtig geklede Kelly Piquet (foto’s)

Max Verstappen heeft het iets te druk met zijn eigen carrière. Hij let daardoor totaal niet op zijn vriendin die hier wel erg luchtig gekleed is!