TikTok Tuesday: Filmpjes van Maxime Meiland, OnneDi en Roxeanne Hazes

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Geen zin om het konijnenhol van TikTok in te duiken, maar wil je wel genieten van al het moois dat het populaire filmpjesplatform te bieden heeft? Hier moet je zijn! Zet je schrap voor de mooiste filmpjes van bekende vrouwen als Maxime Meiland, OnneDi en Roxeanne Hazes!

Maxime Meiland

Oké, Maxime Meiland mag dan een klein beetje via AliExpress gesjoemeld hebben met haar kledingmerk MONCIEL, maar de foto’s en filmpjes die we binnenkrijgen van deze realityster terwijl ze nieuwe jurkjes past zijn niet te versmaden!

@maximeemeilandOutfit For the day😁! Comment wat Leuke Reacties! ##foryou ##foryoupage♬ Say So – Doja Cat

OnneDi

Youtuber en Expeditie Robinson-deelneemster Dionne Slagter (alias OnneDi) heeft zichzelf een nieuwe haarkleur aan laten meten. Eerst hoogblond, daarna met een donker tintje erdoorheen. Wat vinden we ervan?

@onnediHappy new hair 💁🏼‍♀️##foryoupage♬ Solo – Clean Bandit,Demi Lovato

Roxeanne Hazes

Roxeanne Hazes geeft in haar badjas een 80’s-getint showtje weg op TikTok. Filtertje eroverheen en gaan. Dan zien (én horen) we toch iets liever de Roxeanne die we van het podium kennen!

@roxeannehazes80’s songs ##fyp♬ original sound – cerenstrand

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.