TikTok Tuesday: filmpjes van Emma Heesters, Maxime Meiland en meer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer tijd voor een heerlijk overzichtje TikTok-dames! Vandaag in de aanbieding: een verliefde Emma Heesters, een uitgewaaide Maxime Meiland en een zingende Dee van der Zeeuw.

Emma Heesters (@emmaheesters)

Een tijdje terug vertelden we je al over de nieuwe vriend van Emma Heesters. Dat het serieus is tussen deze twee mag duidelijk zijn. Voetballer Wesley maakt nu namelijk ook zijn intrede op het TikTok-kanaal van de blondine met het gouden keeltje. Of we jaloers zijn? Zeker.

@emmaheestersCouples test part 2!!! 🤪 ##foryou ##fyp ##quarantine ##couplegoals♬ Paulnsoph relationship – paulnsoph

Maxime Meiland (@maximeemeiland)

De zomer komt eraan. Iemand die daar maar al te blij mee is, is chateaudame Maxime Meiland. Zij zag haar kans schoon om even lekker uit te waaien in de Franse natuur, voordat ze naar Hengelo moet verhuizen.

@maximeemeilandLekker weertje meid! Wat hebben jullie vandaag gedaan? ##foryou ##foryoupage♬ original sound – maximeemeiland

Dee van der Zeeuw

Dat Dee van der Zeeuw veel meer kan dan vloggen en influencen wordt duidelijk als we een kijkje nemen op haar TikTok-pagina. De blondine kan namelijk ook nog een lekker partijtje zingen.

@.deevanderzeeuwHurt somebody ~ Dee & Jannieck ##foryoupage ##foryou ##fyp ##foryoupage ##foryou ##fyp ##foryoupage ##foryou ##fyp♬ Hurt somebody – .deevanderzeeuw

 

Laatste nieuws

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Foto: Beeldschone Dionne Stax toont luchtige festival-outfit

Dionne Stax reist haar DJ vriendje achterna en doet dit in een outfit die volledig festival-proof is. Dionne is dus klaar om te feesten.

Gerelateerde berichten