TikTok filmpjes van Anna Nooshin, Davina Michelle en Nochtli

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tijd voor TikTok! Wat gebeurt er allemaal op dit voor sommigen nog ‘mysterieuze’ medium? Nou, er worden non-stop filmpjes geplaatst door jouw favoriete bekende vrouwen! Wat dacht je van Anna Nooshin met beerpong-bekers, Davina Michelle in haar natuurlijke habitat en Nochtli met een typisch TikTok-dansje?

Davina Michelle (@davinamichellemusic)

Geen festivals deze zomer betekent gelukkig niet dat we Davina Michellehoeven missen. De zangeres heeft TikTok helemaal uitgevonden en verblijdt haar fans ook daar met talloze zangfilmpjes.

@davinamichellemusicBe Kind • @marshmellomusic ft. @halsey ▶️♬ origineel geluid – davinamichellemusic

Nochtli (@nochtlii)

Een tijdje terug was ze het onderwerp van de Fitgirl Friday: Nochtli. Wat blijkt? Deze dame doet zo nu en dan ook een dansje om aan haar cardiominuten te komen. Hebben wij effe geluk!

@nochtliiNice to know ya!🥰❤️ ##fyp ##foryou♬ Let’s Do It Again – J Boog

Anna Nooshin (@annanooshin)

Als je het over social media hebt, kan Anna Nooshin natuurlijk niet ontbreken. Ook deze dame is lekker actief op het platform. Zo geeft ze ons bijna dagelijks een inkijkje in haar quarantaineleven. Deze week stond er een eenzijdig potje beerpong op de planning.

@annanooshinDay 636353 of boredom ##tgif ##beerpong ##allbymyself ##foryoupage ##rosesarered ##seeyousoon ##fyp ##reallifeathome ##redcupchallenge♬ All By Myself – Céline Dion

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten