Tijl ‘Blufpoker’ Beckand host beroemd potje Among Us

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De makers van Wie is de Mol zijn op dit moment aan de slag voor het nieuwe programma De Verraders. Een soort live-action spelletje Among Us. Presentator Tijl Beckand oefende alvast zijn blufpoker in De Slimste Mens.

WIDM ging over een groep BN’ers die strijden om een schat, door middel van het behalen van opdrachten, waarbij iemand de boel stiekem aan het verzieken is. De Verraders gaat over een groep BN’ers die strijden om een schat, door middel van het behalen van opdrachten, waarbij 3 personen de boel stiekem aan het verzieken zijn. déjà vu?

Lees ook: Melissa Drost is de slimste flirt

Mindfuck

Wat maakt De Verraders dan zo uniek? Nou, nu weet je als publiek vanaf het begin al wie het spel verzieken, waardoor je heerlijk kan genieten van alle psychologische spelletjes die gespeeld worden. Dit programma is dus eigenlijk een groot potje Among Us, waarbij een paar spelers de rest stilletjes mogen uitmoorden. En dan kunnen kijk hoe iedereen elkaar beschuldigd. “Na twee draaidagen zaten heel wat deelnemers al helemaal stuk vanwege de grote mindfuck die dit programma teweegbrengt” zegt Tijl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijl Beckand (@tijl_beckand)

De Slimste Bluf

De presentator en ex-lama oefende alvast voor De Verraders tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens. Menig kijker ergerde zich groen en geel aan Tijl. Maar waar het publiek hem afschilderde als onsportieve eikel, bleek Tijl de hele tijd al een psychologisch spelletje te spelen. Tijdens Jinek geeft hij toe dat zijn houding slecht een sluwe tactiek was. “Ik kijk veel De Slimste Mens en je ziet heel veel dezelfde types kandidaten. Ik heb een beetje gereld. Ik heb een beetje blufpoker gespeeld.”. Of zijn blufpoker Tijl helpt in De Verraders kan iedereen vanaf Maart gaan zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Foto: Heleen van Royen laat zich zien in strakke broek

Heleen van Royen vond het weer eens tijd voor een mooie selfie! De schrijfster deelt een foto waarop ze haar strakste broek uit de kast getrokken heeft...

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten