Tijl ‘Blufpoker’ Beckand host beroemd potje Among Us

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De makers van Wie is de Mol zijn op dit moment aan de slag voor het nieuwe programma De Verraders. Een soort live-action spelletje Among Us. Presentator Tijl Beckand oefende alvast zijn blufpoker in De Slimste Mens.

WIDM ging over een groep BN’ers die strijden om een schat, door middel van het behalen van opdrachten, waarbij iemand de boel stiekem aan het verzieken is. De Verraders gaat over een groep BN’ers die strijden om een schat, door middel van het behalen van opdrachten, waarbij 3 personen de boel stiekem aan het verzieken zijn. déjà vu?

Lees ook: Melissa Drost is de slimste flirt

Mindfuck

Wat maakt De Verraders dan zo uniek? Nou, nu weet je als publiek vanaf het begin al wie het spel verzieken, waardoor je heerlijk kan genieten van alle psychologische spelletjes die gespeeld worden. Dit programma is dus eigenlijk een groot potje Among Us, waarbij een paar spelers de rest stilletjes mogen uitmoorden. En dan kunnen kijk hoe iedereen elkaar beschuldigd. “Na twee draaidagen zaten heel wat deelnemers al helemaal stuk vanwege de grote mindfuck die dit programma teweegbrengt” zegt Tijl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijl Beckand (@tijl_beckand)

De Slimste Bluf

De presentator en ex-lama oefende alvast voor De Verraders tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens. Menig kijker ergerde zich groen en geel aan Tijl. Maar waar het publiek hem afschilderde als onsportieve eikel, bleek Tijl de hele tijd al een psychologisch spelletje te spelen. Tijdens Jinek geeft hij toe dat zijn houding slecht een sluwe tactiek was. “Ik kijk veel De Slimste Mens en je ziet heel veel dezelfde types kandidaten. Ik heb een beetje gereld. Ik heb een beetje blufpoker gespeeld.”. Of zijn blufpoker Tijl helpt in De Verraders kan iedereen vanaf Maart gaan zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Wortelboer zit onder de vlekken op foto met ‘banaan’

De knappe presentatrice Emma Wortelboer heeft weer een nieuwe foto online gezet. En op deze heeft ze zich helemaal bevuild. 

Foto: Nicolette Kluijver heeft hulp nodig met ontzettend gewaagd jurkje

Nicolette Kluijver heeft een nieuw jurkje aangetrokken en het kledingstuk is ontzettend uitdagend. Dat zie je wel op haar nieuwste foto.

Video: Feestende Romy Monteiro schudt met haar achterkant

De knappe zangeres Romy Monteiro doet een heerlijk dansje waarbij ze haar achterste goed gebruikt, maar vergeet daarbij dat er achter haar ook nog iemand staat..