Tijl ‘Blufpoker’ Beckand host beroemd potje Among Us

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De makers van Wie is de Mol zijn op dit moment aan de slag voor het nieuwe programma De Verraders. Een soort live-action spelletje Among Us. Presentator Tijl Beckand oefende alvast zijn blufpoker in De Slimste Mens.

WIDM ging over een groep BN’ers die strijden om een schat, door middel van het behalen van opdrachten, waarbij iemand de boel stiekem aan het verzieken is. De Verraders gaat over een groep BN’ers die strijden om een schat, door middel van het behalen van opdrachten, waarbij 3 personen de boel stiekem aan het verzieken zijn. déjà vu?

Lees ook: Melissa Drost is de slimste flirt

Mindfuck

Wat maakt De Verraders dan zo uniek? Nou, nu weet je als publiek vanaf het begin al wie het spel verzieken, waardoor je heerlijk kan genieten van alle psychologische spelletjes die gespeeld worden. Dit programma is dus eigenlijk een groot potje Among Us, waarbij een paar spelers de rest stilletjes mogen uitmoorden. En dan kunnen kijk hoe iedereen elkaar beschuldigd. “Na twee draaidagen zaten heel wat deelnemers al helemaal stuk vanwege de grote mindfuck die dit programma teweegbrengt” zegt Tijl.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijl Beckand (@tijl_beckand)

De Slimste Bluf

De presentator en ex-lama oefende alvast voor De Verraders tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens. Menig kijker ergerde zich groen en geel aan Tijl. Maar waar het publiek hem afschilderde als onsportieve eikel, bleek Tijl de hele tijd al een psychologisch spelletje te spelen. Tijdens Jinek geeft hij toe dat zijn houding slecht een sluwe tactiek was. “Ik kijk veel De Slimste Mens en je ziet heel veel dezelfde types kandidaten. Ik heb een beetje gereld. Ik heb een beetje blufpoker gespeeld.”. Of zijn blufpoker Tijl helpt in De Verraders kan iedereen vanaf Maart gaan zien.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tijl Beckand (@tijl_beckand)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Beeldschone Maan de Steenwinkel zoekt de grens op met bizarre outfit

Maan de Steenwinkel trakteert haar fans tijdens menig optreden niet enkel op mooie muziek, maar ook op een mooie Maan. Toch viel ze deze keer het meest op dankzij deze extreme outfit!

Video: Nikkie Plessen floept bijna uit piepklein topje

Nikkie Plessen is dol op minimalisme. Niet alleen bewijst ze dat door kleine outfits te verzinnen voor haar shoppers, maar zelf draagt ze ook het liefst zo min mogelijk. Deze keer is ze misschien zelfs iets té ver gegaan...

Video: Victoria Koblenko ongewenst gefilmd tijdens dansje in galajurk

Victoria Koblenko danst en zingt mee met Oekraïense muziek. Niet in een afgelegen club ergens in Amsterdam, maar op een exclusief galafeest. Haar beste jurk trok ze snel uit de kast. Maar die mag niet gefilmd worden, zo lijkt het. Althans, niet helemaal...

Gerelateerde berichten

Gerelateerde berichten