Tijl ‘Blufpoker’ Beckand host beroemd potje Among Us

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De makers van Wie is de Mol zijn op dit moment aan de slag voor het nieuwe programma De Verraders. Een soort live-action spelletje Among Us. Presentator Tijl Beckand oefende alvast zijn blufpoker in De Slimste Mens.

WIDM ging over een groep BN’ers die strijden om een schat, door middel van het behalen van opdrachten, waarbij iemand de boel stiekem aan het verzieken is. De Verraders gaat over een groep BN’ers die strijden om een schat, door middel van het behalen van opdrachten, waarbij 3 personen de boel stiekem aan het verzieken zijn. déjà vu?

Lees ook: Melissa Drost is de slimste flirt

Mindfuck

Wat maakt De Verraders dan zo uniek? Nou, nu weet je als publiek vanaf het begin al wie het spel verzieken, waardoor je heerlijk kan genieten van alle psychologische spelletjes die gespeeld worden. Dit programma is dus eigenlijk een groot potje Among Us, waarbij een paar spelers de rest stilletjes mogen uitmoorden. En dan kunnen kijk hoe iedereen elkaar beschuldigd. “Na twee draaidagen zaten heel wat deelnemers al helemaal stuk vanwege de grote mindfuck die dit programma teweegbrengt” zegt Tijl.

De Slimste Bluf

De presentator en ex-lama oefende alvast voor De Verraders tijdens zijn deelname aan De Slimste Mens. Menig kijker ergerde zich groen en geel aan Tijl. Maar waar het publiek hem afschilderde als onsportieve eikel, bleek Tijl de hele tijd al een psychologisch spelletje te spelen. Tijdens Jinek geeft hij toe dat zijn houding slecht een sluwe tactiek was. “Ik kijk veel De Slimste Mens en je ziet heel veel dezelfde types kandidaten. Ik heb een beetje gereld. Ik heb een beetje blufpoker gespeeld.”. Of zijn blufpoker Tijl helpt in De Verraders kan iedereen vanaf Maart gaan zien.

Laatste nieuws

Schaatsster Suzanne Schulting filmt eigen onderkant in loszittend sportbroekje (Foto’s!)

Suzanne Schulting verbaast haar fans met een heerlijk video van zichzelf in de sportschool. Ze filmt haar volledige onderkant en lijkt even te vergeten dat ze in een openbare sportschool is.

Famke Louise heeft zeer ‘spaicy’ piercing laten zetten (foto’s)

Famke Louise weet maar niet van ophouden en heeft een piercing laten zetten op een zéér interessante plek!

Beeldschone atlete Lieke Klaver duwt meer kilo’s de lucht in dan gemiddelde man (video)

Dat Lieke Klaver sterk is, kun je maar al te goed aan haar gespierde verschijning zien. Maar de gewichten die deze dame de lucht in kan smijten, laat menigeen schrikken..