#ThrowbackThursday: Yvon Jaspers

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Zelfs als ze nog steeds regelmatig in beeld komt. Deze week staat deze rubriek geheel in het teken van de cupido der Boeren: Yvon Jaspers!

Yvon Jaspers is goed met uiers

Yvon is één van de weinige bekende Nederlanders die lekker met uiers overweg kan. De blondine presenteert dan ook al sinds 2004 het programma Boer Zoekt Vrouw. Het kan dan ook wel gezegd worden dan Yvon inmiddels omgetoverd is tot een echte boerin. Ze heeft tenslotte zelfs haar eigen koe.

yvon jaspers koe

Iets met Yvon en knoflook

Yvon begon haar carrière bij het Klokhuis. Ze presenteerde het programma 6 jaar lang, totdat ze de overstap maakte naar de kinderseries. Zo speelde ze in de kinderserie Knofje. Heeft helaas niks te maken met die heerlijk stinkende plant. Knofje is namelijk de naam van het kind uit de serie. Toch een beetje jammer.

Maar weer even terug naar Yvon. Rond die tijd zag Yvon er natuurlijk jonger uit dan nu. Toch is er niet veel veranderd, aangezien deze dame al jarenlang ongeveer dezelfde ‘look’ hanteert.

(lees verder na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SprekersbureauQualityBookings (@qualitybookings) op

Toch niet zo’n good girl

Wie Yvon Jaspers ‘kent’ weet dat deze dame een (voor sommigen beetje irritant) ‘onschuldig’ imago heeft. Dit imago heeft de blondine natuurlijk te danken aan haar brave programma’s en weinig uitdagende look. Maar: de wonderen zijn de wereld nog niet uit. Zelfs good girl Yvon Jaspers blijkt namelijk een bad girl-kant te hebben. Zo vingen de 1.500 Instagramvolgers van Yvon in 2013 een glimp op van deze kant.

(lees verder na de afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yvon Jaspers (@yvonjaspers) op

Pauw-relletje

Toch nog even dit. Het Pauw-relletje mag natuurlijk niet ontbreken aan de #ThrowbackThursday van Yvon Jaspers. Het akkefietje was een tijd geleden dan ook het onderwerp van gesprek. Wat er gebeurde? Yvon Jaspers zat aan tafel met de nabestaanden van de om het leven gebrachte Anne Faber. In die uitzending sprak Yvon over het ‘vervelende’ artikel dat een journalist over haar had geschreven. En ja, die slachtofferrol viel de Pauw-kijkers niet bepaald lekker.

Een positieve afsluiter

We staan, net als Yvon, positief in het leven. Dus sluiten we deze #ThrowbackThursday natuurlijk af met een positieve noot. En wat is leuker dan een ouderwetse fotocollectie? Sit back, and enjoy!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Yvon Jaspers (@yvonjaspers) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SprekersbureauQualityBookings (@qualitybookings) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ard Gelinck (@ardgelinck) op

Laatste nieuws

Foto: Voorovergebogen Marijn Kuipers wordt van achteren beklommen

Marijn Kuipers heeft normaal gesproken een vrij normale dag, maar nu wordt de knappe blondine opeens vanachter besprongen!

Video: Rico Verhoeven laat sterkste punten van zijn vriendin Naomy van Beem zien

De knappe vriendin van Rico Verhoeven, Naomy van Beem, is een lust voor het oog. en dat zie je wel op deze foto's. 

Foto: Juultje Tieleman probeert volgers te verleiden met zwoele blik

Juultje Tieleman is een van de knapste influencers van Nederland. Dat heeft ze deels te danken aan haar zwoele blik. 

Gerelateerde berichten