#ThrowbackThursday: Cynthia Abma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Cynthia Abma Throwback Thursday

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Deze week richten wij onze pijlen op niemand minder dan Cynthia Abma!

We kennen haar vooral van haar rollen in GTST, Costa en momenteel duikt ze weer in haar rol van Anna uit Hollands Hoop. Maar Cynthia speelde ook in een film die inmiddels omstreden is geworden.

Filmposter Sint

Sint

Cynthia Abma heeft namelijk een rol in de Nederlandse horrorklassieker Sint; die in 2010 onze bioscopen aandeed. De film is nu, bijna 10 jaar later zó controversieel geworden dat RTL de film niet meer wil uitzenden. Geen zorgen, niet omdat de film schokkender dan reality-tv is; en ook niet omdat hij dramatisch slecht is, helaas.

Nee, de film wordt in de ban gedaan omdat Zwarte Piet er een rol in speelt. Altijd weer dat zwartepieten in Nederland. En dat terwijl de echte Horror-Sint ondertussen gewoon nog vrij rondliep. Maar goed, we dwalen af. Op naar het mooie cadeautje dat we op deze 5 december voor jullie ingepakt hebben.

Als een Godin in Frankrijk

Cynthia Abma dus. Deze blondine is dit jaar 50 geworden en ze mag er zeker nog wel zijn. Ze heeft à la Meiland een huisje in Frankrijk gekocht, en houdt de voortgang van haar Franse Droom bij voor iedereen die geïnteresseerd is. Abma moet het echter doen met een weekendbijlage in de Telegraaf; in plaats van een eigen show op SBS. Wellicht zou ze meer aandacht krijgen als ze, net als Maxime, ook op zoek zou gaan naar een nieuwe lading teelvocht.

Enfin, Abma heeft zich dus weten te ontdoen van de slechte tijden, geniet tegenwoordig van haar MILF-status in Frankrijk. Gelukkig is ze ons hier in ons koude kikkerlandje niet vergeten, en stuurt ze zo nu en dan nog eens een leuk fotootje de ether in. En nu maar wachten tot ze weer op onze schermen verschijnt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien. 

Influencer Myron Koops gaat zo diep door de knietjes dat haar sportbroek op knappen staat

Myron Koops laat zien wat ze in huis heeft met een diepe stretch. Door haar strakke sportlegging is alles goed te zien. Ze knapt er zelfs bijna doorheen!