#ThrowbackThursday Christmas Special: Zimra

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Onder het mom van ‘kennen jullie deze nog’, ‘wat is er terecht gekomen van’ en ‘waar hangt zij tegenwoordig uit dan’ kijken we elke donderdag terug op een babe waar we altijd nog een beetje heimwee naar hebben. Voor deze kersteditie hebben we voor iemand gekozen die een zelf ook een bijzondere relatie heeft met kerst. Niemand minder dan: Zimra Geurts. Wat doet zij tegenwoordig?

Foute kersttrui 2.0

Zimra zit niet voor niets in deze kerstpecial van #ThrowbackThursday. Zoals al eerder is geschreven had zij een bijzondere traditie die er met name voor heeft gezorgd dat ex-playmate des te meer gemist wordt. De beste dame had namelijk een jaarlijkse traditie waarbij ze een foute kersttrui aandeed en ze daar gaatjes in deed knippen. Die gaatjes knipte ze dan nét op die plekken waar toevallig doorheen kon floepen. En wat deed ze dan? Daar maakte ze gewoon een rendier van. Wat een geweldige traditie!

Zimra Of The Year

Deze blonde schone, met vormen die doen denken aan legendarische Marilyn Monroe, werd in 2011 bekend toen ze op de cover kwam te staan van de Nederlandse PB. Een jaar later werd ze zelfs uitgeroepen door de kijkers van PB (want de PB lees je niet) tot PM of the Year 2011. Omdat ze natuurlijk een streling voor het oog is en zelfs een schaduw heeft die ons kan verblinden – zoals Henk Westbroek zou zeggen –  duurde het niet lang voordat ze haar entree maakte in televisieland.

In 2013 deed ze mee als kandidaat voor het programma Sterren Dansen op Het IJs seizoen 5. Helaas moest ze als eerste het veld al ruimen. Alsof alle aandacht die Zimra toen kreeg nog niet genoeg was, bracht ze ook een eigen single uit. Eerlijk gezegd heeft Zimra grotere talenten dan zingen, want de bijbehorende videoclip is leuker om naar te kijken zónder geluid.

In schaatsen mag Zimra dan misschien geen Jutta Leerdam of Suzanne Schulting zijn, maar ze bleek wel een echte oer-babe in het veertiende seizoen van Expeditie Robinson. Dat was in de tijd dat de finales nog spannend waren en je nog spierpijn kreeg van het samenknijpen. Helaas zat Zimra niet in die spannende finale, want ze werd nét voor het einde eruit geknikkerd.

Zimra’s Comeback?

Nadat Zimra in verschillende tv-programmaatjes te zien was raakte de beste dame helaas in een burn-out en verdween ze een tijdje uit de spotlights. Op haar social media is te zien dat ze daar erg eerlijk over is en dat ze ze haar best doet om het taboe rondom psychische kwetsbaarheid te doorbreken.

Toen ze een tijdje later enigszins leek te zijn opgeknapt en ze op het punt stond om haar eigen lingerielijn te lanceren kreeg ze opnieuw burn-out gerelateerde klachten. En dat was ook meteen het laatste wat Zimra naar buiten heeft gebracht. Of we haar terug gaan zien in de spotlights is nog maar de vraag. Want zowel op haar Instagram, als haar Facebook is ze al sinds januari 2018 niet meer actief.

De beste wensen voor 2020 en beterschap gaan uit naar deze geweldig vrouw. En Zimra, als we je dan écht niet meer terug gaan zien. Wil je dan alsjeblieft het stokje overdragen betreft je foute kersttrui-traditie? Hier wordt gedacht aan Bo Maerten… Het is maar een suggestie.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.