Throwback Thursay: Pamela Anderson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, we kennen deze prachtige blondine natuurlijk allemaal wel: Pamela Anderson. De inmiddels 52-jarige actrice is haar wilde haren inmiddels verloren, maar gelukkig zijn daar nog altijd de kiekjes van die goede oude tijd!

Zo zag Pamela Anderson eruit voordat ze bekend werd

We kennen Pamela Anderson natuurlijk als die prachtige blondine uit de hit-serie Baywatch. Hier redde ze met haar wapperende blonde lokken en knalrood laag uitgesneden badpak elke dag weer mensen uit de zee. En daar had ze het maar druk mee. Begrijpelijk natuurlijk, aangezien menig man graag met windkracht 10 het water opging als Pamela dienst had.

Vroeger zag Pamela Anderson er echter wat anders uit, dan dat we van haar gewend zijn. Vóórdat ze doorbrak in Hollywood, had Pamela die typische girl next door look.

Pamela Anderson vroeger

Pamela Anderson in Baywatch

Pamela Anderson brak door in het jaar 1992, als Casey Jean Parker (CJ) in de populaire serie Baywatch. De fans van de show waren meteen laaiend enthousiast over Pamela en zagen haar elke week dan ook maar al te graag in slow motion over het strand rennen. In een interview vertelde Pamela dat het zo vanzelfsprekend nog niet was dat ze de rol van CJ zou gaan vertolken. Om extra kans te maken op de rol, besloot de blondine dan ook om niks onder haar shirt aan te trekken. En ja, dat heeft gewerkt.

Pamela’s privéleven

Dat Pamela de mannen zo’n beetje van zich af moest slaan, klinkt je waarschijnlijk niet zo gek in de oren. Pamela Anderson was dan ook dé droomvrouw van velen. Zo ook van haar 5(!) echtgenoten. Ja, Pamela trouwde in totaal vijf keer en kreeg met drummer Tommy Lee twee zoons.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!

Luchtig geklede Atlete Lieke Klaver legt haar handen op enorme ronde vorm (foto’s!)

Lieke Klaver heeft haar handen vol terwijl ze bijna geen kleding aan heeft!