Throwback Thursay: Pamela Anderson

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, we kennen deze prachtige blondine natuurlijk allemaal wel: Pamela Anderson. De inmiddels 52-jarige actrice is haar wilde haren inmiddels verloren, maar gelukkig zijn daar nog altijd de kiekjes van die goede oude tijd!

Zo zag Pamela Anderson eruit voordat ze bekend werd

We kennen Pamela Anderson natuurlijk als die prachtige blondine uit de hit-serie Baywatch. Hier redde ze met haar wapperende blonde lokken en knalrood laag uitgesneden badpak elke dag weer mensen uit de zee. En daar had ze het maar druk mee. Begrijpelijk natuurlijk, aangezien menig man graag met windkracht 10 het water opging als Pamela dienst had.

Vroeger zag Pamela Anderson er echter wat anders uit, dan dat we van haar gewend zijn. Vóórdat ze doorbrak in Hollywood, had Pamela die typische girl next door look.

Pamela Anderson vroeger

Pamela Anderson in Baywatch

Pamela Anderson brak door in het jaar 1992, als Casey Jean Parker (CJ) in de populaire serie Baywatch. De fans van de show waren meteen laaiend enthousiast over Pamela en zagen haar elke week dan ook maar al te graag in slow motion over het strand rennen. In een interview vertelde Pamela dat het zo vanzelfsprekend nog niet was dat ze de rol van CJ zou gaan vertolken. Om extra kans te maken op de rol, besloot de blondine dan ook om niks onder haar shirt aan te trekken. En ja, dat heeft gewerkt.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RETRO TV (@retrotv2020) op

Pamela’s privéleven

Dat Pamela de mannen zo’n beetje van zich af moest slaan, klinkt je waarschijnlijk niet zo gek in de oren. Pamela Anderson was dan ook dé droomvrouw van velen. Zo ook van haar 5(!) echtgenoten. Ja, Pamela trouwde in totaal vijf keer en kreeg met drummer Tommy Lee twee zoons.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ❥ ❥ (@xclassy90s) op

Laatste nieuws

Speelse Sensi Lowe deelt heerlijke foto vanuit bad

De prachtige Sensi Lowe is in bad lekker met zichzelf aan het spelen. Ze is helemaal ingesopt, als dat maar goed gaat.

Foto: AnneKee Molenaar likt aan zoete vrucht

De prachtige AnneKee Molenaar mist haar vriendje Mathijs de Ligt nu door het WK in Qatar. Als ze niet aan Mathijs kan likken, likt ze wel aan iets anders...

Foto: Suzanne Schulting knuffelt stevige stam

Suzanne Schulting is één van de prachtigste schaatssters van ons land. Nu de kerst eraan zit te komen wilt deze mooie schaatsster niet alleen zitten. Hierdoor zoekt ze naar iets wat ze stevig kan knuffelen in deze koude dagen. 

Gerelateerde berichten