Lekkere veteraan steelt show bij The Voice X

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jááá, het is weer zover. Wekelijks zullen we vrijdagavond op RTL4 door The Voice of Holland weer getrakteerd worden op loepzuivere stembandjes of juist schorre strotten, op ego’s die gemaakt of gekraakt worden, weer een extra programma op tv met Chantal Janzen én de battle tussen Lil’ Kleine en Anouk. Want, wanneer gaat het uit de hand lopen?

Inmiddels is The Voice trouwens niet meer alleen voor talenten. Het is ook voor talentshowveteranen die hopen op een nieuwe omarming door het publiek. En omdat het alweer de tiende editie is van The Voice, is de kans groot dat er ex-deelnemers mee doen. Zo ook in deze eerste aflevering. Als een van de eerste kandidaten verscheen daar ineens een blonde schoonheid genaamd Anne Wilson. Al een paar keer heeft ze in het Wendy van Dijk tijdperk geprobeerd om beroemd te worden met haar stem, maar tot op heden was dat nog niet gelukt. Waarom niet nog een keertje proberen dan?

Screenshot Instagram Anne Wilson

Het lukte Anna nu wel om de jury te overtuigen. Ze gaat als lid van Team Lil’ Kleine naar de Battles. Ze had haar zusjes meegenomen ter ondersteuning. Wat bleek? Een van die zusjes – die er beiden trouwens zeer mokkelwaardig uitzagen – heeft vaker dan eens een beschuitje gegeten met Waylon. Dat was weliswaar in het tijdperk van de eerste editie van The Voice, maar toch. Waylon weet kennelijk wel wat mooi is. Momenteel is de zanger samen met Bibi Breijmans, ex-deelnemer van The Voice en ster van ‘Oh Oh Cherso’. Of dat een stap vooruit of achteruit is? Dat laten we over aan jullie om te beoordelen.

The Voice Battles

Het duurt nog wel even voordat we bij de live shows van The Voice aankomen. Eerst krijgen we namelijk nog de Battles. Daar strijden de deelnemers tegen elkaar voor een plekje in het team van de juryleden. Super leuk allemaal enzo, maar een échte battle zou natuurlijk zijn als Lil’ Kleine en Anouk hun geschilletje zouden oplossen in de ring, gebruikmakend van hun stembanden in plaats van elkaar spreekwoordelijke uppercutjes uitdelen via social media. Hé RTL, regel dat eens even!

Laatste nieuws

Foto: Nicolette Kluijver poseert in minuscuul bovenstukje op warm strand

Nicolette Kluijver verwent haar volgers met een kiekje vanaf het strand. Wat boft de presentatrice toch met een woonplaats zo dicht bij de zee. En wat boffen wij dat ze dit soort foto's dan weer met de wereld deelt!

Foto: Jutta Leerdam viert overwinning in extreem krap topje

Jutta Leerdam heeft wéér een heerlijke overwinning te pakken! Dit viert de blondine in ontzettend krap topje.

Foto: Davina Michelle neemt enorm risico met haar meest gewaagde outfit ooit

Davina Michelle trekt haar meest gewaagde jurkje uit de kast, en steelt de show bij de Top 40 awards van Qmusic!

Gerelateerde berichten