The Voice definitief afgedankt: dit is John de Mols opvolger van vervloekte talentenjacht

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

John de Mol komt met een nieuwe talentenjachtshow. Zal de vloek van The Voice eindelijk voorbij zijn?

In het nieuwe programma ‘The Headliner’ zullen veel overeenkomsten, maar ook veel verschillen zijn van het eerdere talentenjacht programma The Voice. Natuurlijk zijn de  coaches anders en er is zelfs een bijzondere stage opgezet! Kijkcijferexpert Tina Nijkamp vertelt ons alles wat we moeten weten over het nieuwe programma.

Nieuwe talentenjacht ‘The Headliner’ gemaakt door John de Mol

Onze kijkcijferexpert Tina Nijkamp heeft ons alles laten weten over het nieuwe programma wat John de Mol heeft bedacht. Het is al een tijdje geleden dat The Voice nog goed verliep, dus John heeft een nieuwe vorm van de talentenjacht bedacht. Er zullen natuurlijk ook nieuwe coaches zijn! Nick Schilder & Typhoon gaan de strijd aan met Jacqueline Govaert & Kraantje Pappie in de zoektocht naar hét nieuwe podiumtalent van Nederland in ‘The Headliner’. Het programma is volgens Tina Nijkamp echt een strijd met elkaar, het publiek en ook nog eens de coaches! Wie zou de deelnemers het beste kunnen helpen bij het worden van dé nieuwe headliner van Nederland? Uiteindelijk zal het publiek de laatste beslissing hebben! Maar daar zullen we nog eventjes op moeten wachten. Want ‘The Headliner’ is pas vanaf 2025 te zien bij RTL 4.

Anders dan andere talentenjachten focust volgens Tina Nijkamp ‘The Headliner’ zich niet alleen maar op de zangkunsten van de deelnemers, maar ook op het hele pakket wat je moet hebben als een artiest. De deelnemers moeten de zaal overtuigen van hun kunsten en het publiek laten bewegen op hun muziek in één van de twee teams. Dus van de coachduo’s Jacqueline Govaert en Kraantje Pappie, of Nick Schilder en Typhoon. Zo strijden ze allemaal uiteindelijk om een plekje in de finale!

Bekijk hieronder zelf wat Tina Nijkamp in haar bericht heeft laten weten.

Nieuwe talentenjacht 'The Headliner' gemaakt door John de Mol

‘The Headliner’ zal een bewegend podium krijgen

Onze kijkcijferexpert Tina Nijkamp deelt nog meer belangrijke informatie die we moeten weten over ‘The Headliner’. De nieuwe talentenjacht van John de Mol die in première gaat op RTL 4 zal een bewegend podium krijgen! Het podium kan op en neer en bepaalt zo dus hoe goed het publiek je vindt. De winnaar van ‘The Headliner’ zal mogen optreden bij festivals, krijgt een clubtour en ook nog eens een optreden bij Vrienden van Amstel live in 2026! Tina zegt dan ook dat dit ook betekent dat The Voice in ieder geval niet op tv is voor september 2025. Maar dat zal John de Mol waarschijnlijk helemaal niet zo erg vinden nadat er zoveel rondom het programma is gebeurd!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam is vriend Jake Paul flink aan het sjorren in drukke sportschool (video!)

Jutta Leerdam neemt het ervan in een druk bepakte sportschool. In iedereens bijzijn vindt ze het blijkbaar toch nodig om Jake Paul even flink te sjorren.

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!