The Roast of Feyenoord bij VI: nu al 3-0 achter bij Klassieker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Ajax Feyenoord Klassieker Veronica Inside

Mannen van Veronica Inside laten in aanloop naar wedstrijd tegen Ajax geen spaan heel van Rotterdamse club…

Als het regent, giet het ook meteen. Daar weet Feyenoord álles van! De Rotterdamse club is, op dat incidentele kampioensjaar tussendoor na, eigenlijk elk jaar het lachertje van de Nederlandse topclubs. De selectie is nooit goed genoeg, de trainers lijken vaak de weg kwijt, en ook op bestuurlijk vlak is het een rotzooi: hoe lang wordt er nou al over een nieuw stadion vergaderd? Na de kansloze nederlaag tegen het Zwitserse Young Boys in de Europa League is er weinig geloof in een stunt tegen aartsrivaal Ajax dit weekend. Als we de mannen van Veronica Inside moeten geloven, begint Feyenoord zelfs met een 3-0 achterstand!

RKC > Feyenoord

Het zal aan de aanwezigheid van Feyenoord-coryfee Jan Boskamp gelegen hebben, maar van der Grijp, Genée en Derksen lieten deze vrijdag geen spaan heel van de Rotterdammers. Hoe vaak Boskamp ook met zijn arm richting zijn buren zwiepte, ze hielden niet op met het ‘roasten’ van zijn cluppie. Van der Gijp vergeleek Feyenoord met provincieclub RKC. De selectie van de laagvlieger uit Waalwijk heeft volgens hem op dit moment zelfs een hogere waarde!

Weggegooid geld

Het kleine beetje geld dat Feyenoord te besteden had ging deze transferzomer naar één speler: Senesi. Twee wedstrijden heeft hij nu de kans gehad, en twee keer scoorde hij een zware onvoldoende. Gezien zijn transferwaarde vindt Johan Derksen, die het roast-stokje dankbaar van René overnam, dat de Argentijn geen krediet verdient: “Senesi kan er gewoon geen klote van.” Ook de rest van de aanvalslinie, waaronder Larsson en Narsingh, zette hij weg als een stel schuchtere kleuters. We hopen dat de selectie van Feyenoord deze aflevering overgeslagen heeft. Na deze uitzending beginnen ze gewoon al met een 3-0 achterstand!

Kansloze missie?

Toen de TOTO-voorspellingen gedaan werden, kwam Feyenoord nog een keer op het hakblok te liggen. Het was namelijk niet de vraag óf, maar met hoe veel Feyenoord van Ajax zou verliezen. Derksen voorspelde 3-0, Genée ging nóg verder: 5-1. Om de 0-3 van de woedende Boskamp werd uiteraard hard gelachen.

Gloort er tussen al deze ellende nog hoop voor Feyenoord? Wie de VI-uitzending als voorbeschouwing bekijkt, zal net als de tafelgasten niet veel goeds durven voorspellen voor de Rotterdammers. Toch lijkt men te vergeten dat Ajax óók een zware Europese nederlaag achter de kiezen heeft! Hun spel was óók niet om aan te gluren, hun coach sloeg óók wartaal uit. Wie weet is deze missie wel helemaal niet zo kansloos als gedacht wordt. En net als bij een voetbalwedstrijd, telt bij een roast niet wie het hardst of het vaakst lacht, maar wie het laatst lacht. Zou toch een giller zijn als dat morgen Feyenoord is?

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..

Gerelateerde berichten