Tess Wester moet wéér vroeg uit bed

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tess Wester gaf aan het begin van het WK Handbal in Japan aan dat ze moest wennen aan het vroege opstaan. Ondanks een nederlaag van het Nederlands handbalteam tegen Denemarken (27-24), plaatste de dames zich voor het Olympisch Kwalificatietoernooi voor ‘Tokio 2020’. Haalt Nederland die eindronde, dan kan Tess haar wekker wéér vroeg zetten.

De ballen vlogen de doelvrouw om haar oren tegen Denemarken. ‘De mooiste handbalster van Nederland‘ speelt alleen bij thuiswedstrijden van het Nederlandse dameshandbalteam in eigen land. Ze staat namelijk onder contract bij Odense Handbold, een van de clubs die het Deense handbal groots maken.

Wester en Polman tegen ‘broodheer’

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

Daardoor kunnen onze dames beter boeren in het buitenland dan bij Nederlandse clubs. Tess speelde voordat ze vorig jaar naar Denemarken vertrok bij een Duits team (Bietigheim). Daar werd ze onder meer landskampioen, maar moest ze eind vorig jaar vertrekken. Een topclub kwam er nog niet, maar aan (het geloof in haar) kwaliteiten komt dat waarschijnlijk niet.

Lekker uitslapen

‘De topclubs zitten gewoon vol’, zei ze vorig jaar nog. Misschien is er nog een andere macht hier in het spel, want als topsporter moet je af en toe vroeg opstaan. Eerder bleek al dat Tess daar geen groot fan van was. (tekst loopt door onder foto)

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

Of Wester slecht had geslapen, of dat Denemarken nou echt een maatje te groot was: die waarheid laten we in het midden. We kunnen wel één ding met zekerheid zeggen: Tess Wester zal volgend jaar wéér vroeg haar nest uitmoeten. Ondanks de nederlaag van Nederland, kwalificeerden de handbaldames zich voor het kwalificatietoernooi van de Olympische Spelen van volgend jaar. De Spelen worden, net als de Wereldkampioenschappen Handbal, in Japan gehouden.

Het is dus te hopen dat de Nederlandse handbaldames niet zo lang gefeest hebben zoals na de winst op Noorwegen. De wedstrijd tegen Zuid-Korea is daarvoor té belangrijk. Wil je deze pot zien, dan ben jij degene die deze keer écht vroeg uit je nest moet; rond zeven uur ’s ochtends (Nederlandse tijd) spelen de handbalvrouwen hun wedstrijd.

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Tess Wester (@tessiewester) op

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Gerelateerde berichten