Terugkijktip: nooit eerder vertoonde beelden Johan Cruijff

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Afgelopen weekend zou Johan Cruijff 73 jaar zijn geworden. Vier jaar geleden overleed onze grootste sportpersoonlijkheid ooit aan de gevolgen van kanker. De NOS blikte met een drie uur durend programma terug op de carrière van deze voetballegende. Geen gewauwel, geen drama, geen schandalen: alleen de voetbalcarrière van Cruijff komt aan bod. Perfect (terug)kijkmateriaal voor de slaperigste Koningsdag ooit.

Cruijff was niet alleen het boegbeeld van Ajax of Barcelona, maar van heel Nederland. Hoe kan je deze verdacht rustige Koningsdag beter doorbrengen dan met nooit eerder vertoonde beelden van de grootmeester zelf? De NOS maakte een schitterende uitzending om de verjaardag van de legendarische nummer 14 te vieren. Daarbij is er geen aandacht voor de relletjes, roddels en drama uit zijn carrière, maar ligt de focus volledig op datgene waar we in deze tijden juist zo naar snakken: voetbal in z’n puurste vorm.

Oranje boven

In de drie uur durende uitzending die de NOS maakte komt natuurlijk zijn tijd bij Ajax, Barcelona en zelfs Feyenoord aan bod, maar ook de magische beelden van Cruijff in oranje komen voorbij. Vergeet de rommelmarkt, vergeet oranje tompouces: Koningsdag vieren we met onze eigen voetbalkoning Johan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Johan Cruyff (@johancruyff) op

Laatste nieuws

Foto: Marco Borsato probeerde deze knappe dame te chanteren bij The Voice

Marco Borsato is net vrijgesproken van een aangifte tegen hem voor zijn gedrag bij The Voice. Lang kan hij echter niet van zijn rust genieten, want de volgende dame die hij op smerige wijze zou hebben misleid heeft zich gemeld..

Marijn Kuipers geeft geeft uitleg bij rood achterwerk met heerlijke video

De prachtige Marijn Kuipers heeft een nieuwe video online gezet waar haar volgers natuurlijk enorm van smullen. 

Video: Hélène Hendriks laat intiem lichaamsdeel aan Merel Ek zien

Tijdens de HLF8 uitzending haalt Hélène Hendriks uit het niets een intiem lichaamsdeel te voorschijn en vraagt ze aan Merel EK om er even nauwkeurig naar te kijken!