Terugkijktip: nooit eerder vertoonde beelden Johan Cruijff

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Afgelopen weekend zou Johan Cruijff 73 jaar zijn geworden. Vier jaar geleden overleed onze grootste sportpersoonlijkheid ooit aan de gevolgen van kanker. De NOS blikte met een drie uur durend programma terug op de carrière van deze voetballegende. Geen gewauwel, geen drama, geen schandalen: alleen de voetbalcarrière van Cruijff komt aan bod. Perfect (terug)kijkmateriaal voor de slaperigste Koningsdag ooit.

Cruijff was niet alleen het boegbeeld van Ajax of Barcelona, maar van heel Nederland. Hoe kan je deze verdacht rustige Koningsdag beter doorbrengen dan met nooit eerder vertoonde beelden van de grootmeester zelf? De NOS maakte een schitterende uitzending om de verjaardag van de legendarische nummer 14 te vieren. Daarbij is er geen aandacht voor de relletjes, roddels en drama uit zijn carrière, maar ligt de focus volledig op datgene waar we in deze tijden juist zo naar snakken: voetbal in z’n puurste vorm.

Oranje boven

In de drie uur durende uitzending die de NOS maakte komt natuurlijk zijn tijd bij Ajax, Barcelona en zelfs Feyenoord aan bod, maar ook de magische beelden van Cruijff in oranje komen voorbij. Vergeet de rommelmarkt, vergeet oranje tompouces: Koningsdag vieren we met onze eigen voetbalkoning Johan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Johan Cruyff (@johancruyff) op

Laatste nieuws

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Romy Monteiro kleedt zich om voor deze heerlijke foto in gympakje

Romy Monteiro houdt wel van een goeie sportsessie. En tijdens die sessies wil ze er natuurlijk goed uitzien. Dat gaat haar met deze gympakjes zeker lukken!

Gerelateerde berichten