Terrassen open: Meilandjes gaan wijnen zonder Maxime

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is ein-de-lijk weer zover, de terrassen gaan weer open! Ook de Meilandjes staan te springen om te gaan wijnen. Of dat samen met Maxime Meiland is, dat weet de familie nog niet. Maxime is zwanger en woont tegenwoordig samen met haar vriend in Noordwijk terwijl haar ouders nog steeds in de Achterhoek met elkaar opgescheept zitten.

Wijnen van 12 tot 6

In Chateau Meiland is regelmatig te zien dat de familie, onder wie ook dochter Maxime Meiland, met de twaalf in de klok al begint aan het eerst wijntje. Na een lange tijd te hebben gewacht is het vanaf vandaag ook weer mogelijk om een terrasje te pakken! Het is wel de bedoeling dat je tussen 12:00 en 18:00 uur je terrasbezoek plant. Een bezoek aan het terras bevat uiteraard ook de basisregels en gaat niet geheel zonder slag of stoot. Maar als je eenmaal zit is het genieten geblazen.

Lees ook  FOTO: Zo zag je Maxime Meiland nog nooit

Tranen tijdens de onthulling

Chateau Meiland is onverminderd hét kijkcijferkanon van SBS6. De zwangerschap van Maxime Meiland trekt wederom de aandacht van 1,4 miljoen Chateau Meiland-fans. In de aflevering van afgelopen maandag is de eerste echo te zien en zien we hoe Maxime het geslacht van haar baby bekend maakt. Ze lieten bij een bakker speciaal een taart maken waarmee de kleur van de vulling het geslacht van de baby bekend moet maken. Nadat Maxime en Leroy het eerste stukje samen hebben aangesneden kleurt de vulling roze, ze krijgen een meisje! Wat volgen zijn blije gezichten, tranen van geluk en knuffels met felicitaties.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...