Terrassen open: Meilandjes gaan wijnen zonder Maxime

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is ein-de-lijk weer zover, de terrassen gaan weer open! Ook de Meilandjes staan te springen om te gaan wijnen. Of dat samen met Maxime Meiland is, dat weet de familie nog niet. Maxime is zwanger en woont tegenwoordig samen met haar vriend in Noordwijk terwijl haar ouders nog steeds in de Achterhoek met elkaar opgescheept zitten.

Wijnen van 12 tot 6

In Chateau Meiland is regelmatig te zien dat de familie, onder wie ook dochter Maxime Meiland, met de twaalf in de klok al begint aan het eerst wijntje. Na een lange tijd te hebben gewacht is het vanaf vandaag ook weer mogelijk om een terrasje te pakken! Het is wel de bedoeling dat je tussen 12:00 en 18:00 uur je terrasbezoek plant. Een bezoek aan het terras bevat uiteraard ook de basisregels en gaat niet geheel zonder slag of stoot. Maar als je eenmaal zit is het genieten geblazen.

Lees ook  FOTO: Zo zag je Maxime Meiland nog nooit

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Tranen tijdens de onthulling

Chateau Meiland is onverminderd hét kijkcijferkanon van SBS6. De zwangerschap van Maxime Meiland trekt wederom de aandacht van 1,4 miljoen Chateau Meiland-fans. In de aflevering van afgelopen maandag is de eerste echo te zien en zien we hoe Maxime het geslacht van haar baby bekend maakt. Ze lieten bij een bakker speciaal een taart maken waarmee de kleur van de vulling het geslacht van de baby bekend moet maken. Nadat Maxime en Leroy het eerste stukje samen hebben aangesneden kleurt de vulling roze, ze krijgen een meisje! Wat volgen zijn blije gezichten, tranen van geluk en knuffels met felicitaties.

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen gaat op knieën in spannend pakje

Heleen van Royen deelt met regelmaat spannende foto's van zichzelf. Deze keer laat ze zichzelf ook weer helemaal gaan!

Foto: Jade Anna toont enorme heuvel in zwemkleding

Jade Anna verwent haar volgers met een stel opvallende kiekjes. De blondine toont zowaar een flinke heuvel in haar zwemkleding..

Half ontklede Juultje Tieleman deelt gruwelijk lekkere foto

Juultje Tieleman heeft weer toegeslagen met een spannende foto. De blondine lijkt steeds minder kleding te dragen!