Televizier-nominaties voor Geraldine, Eva, Chantal en Jennifer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman

Al onze favoriete Mokkels gaan op voor tv-prijzen!

Voor het eerst in de geschiedenis van het Televizier-gala gaan mannelijke én vrouwelijke acteurs op voor dezelfde Televizier-ster. Dat was dus dringen geblazen bij de nominaties, die vandaag bekend werden gemaakt. Opvallend: de mannen krijgen het nakijken! Voor deze ‘gezamenlijke’ award zijn namelijk uitsluitend vrouwen genomineerd!

We zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar het is terecht: Jennifer Hoffman, Ilse Warringa en Lies Visschedijk hebben goed werk afgeleverd, en zijn nog prettig om naar te kijken ook!

Vandaag werden ook de nominaties voor de prijs voor ‘beste presentatrice’ bekendgemaakt. Dat lijstje was minder verrassend: Eva Jinek (winnaar vorig jaar), Geraldine Kemper (vier eerdere nominaties) en Chantal Janzen (tweevoudig winnaar) dingen dit jaar mee.

Naar wie moeten de Sterren dit jaar gaan volgens jou?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lies Zhara test zelf knalroze trillend speelgoed om enorme kloof op te vullen (Foto’s)

Lies Zhara heeft een zeer opmerkelijke promotie gedaan voor een erg spannend product. Ze gaat deze zelfs uittesten voor haar kijkers!

Frenkie de Jong ontvoert Mikky Kiemeney voor lange nacht vol verwennerij (foto’s!)

Mikky Kiemeney was jarig en werd op deze dag even flink verwend door haar vriend Frenkie de Jong! 

Dit is hoe Jutta Leerdam aan die geweldige perziken komt (video)

Jutta Leerdam staat inmiddels naast haar grote schaatscarrière ook wel bekend als een hele prachtige vrouw. Ze toont haar volgers hoe ze aan haar geweldige vormen komt!