Televizier-nominaties voor Geraldine, Eva, Chantal en Jennifer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman

Al onze favoriete Mokkels gaan op voor tv-prijzen!

Voor het eerst in de geschiedenis van het Televizier-gala gaan mannelijke én vrouwelijke acteurs op voor dezelfde Televizier-ster. Dat was dus dringen geblazen bij de nominaties, die vandaag bekend werden gemaakt. Opvallend: de mannen krijgen het nakijken! Voor deze ‘gezamenlijke’ award zijn namelijk uitsluitend vrouwen genomineerd!

We zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar het is terecht: Jennifer Hoffman, Ilse Warringa en Lies Visschedijk hebben goed werk afgeleverd, en zijn nog prettig om naar te kijken ook!

Vandaag werden ook de nominaties voor de prijs voor ‘beste presentatrice’ bekendgemaakt. Dat lijstje was minder verrassend: Eva Jinek (winnaar vorig jaar), Geraldine Kemper (vier eerdere nominaties) en Chantal Janzen (tweevoudig winnaar) dingen dit jaar mee.

Naar wie moeten de Sterren dit jaar gaan volgens jou?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rutger Castricum eindelijk open over verhouding met Hélène Hendriks: ‘Er groeit iets tussen jullie?’

Ondanks dat veel mensen denken dat Rutger Castricum zijn rol in het programma van Hélène Hendriks niet helemaal kan vinden, lijkt hij zich toch heel erg op zijn gemak te voelen bij haar. Bloeit er iets op tussen de twee?

Zo zag je Pien Hersman nog nooit; knappe schaatsster heeft nauwelijks nog kleding aan (foto’s!)

Pien Hersman heeft haar volgers volledig verbaasd met haar nieuwe post op Instagram. Haar volgers hebben haar nog nooit in zo weinig kleding gezien en genieten van prachtige Pien!

Lies Zhara laat haar enorme pyramides uit shirtje knallen (foto’s!)

Lies Zhara is in Egypte met Sean Demmers en samen schieten ze een hoop content. In de meeste foto's knallen haar twee enorme pyramides er flink uit...