Televizier-nominaties voor Geraldine, Eva, Chantal en Jennifer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman B*****s

Al onze favoriete Mokkels gaan op voor tv-prijzen!

Voor het eerst in de geschiedenis van het Televizier-gala gaan mannelijke én vrouwelijke acteurs op voor dezelfde Televizier-ster. Dat was dus dringen geblazen bij de nominaties, die vandaag bekend werden gemaakt. Opvallend: de mannen krijgen het nakijken! Voor deze ‘gezamenlijke’ award zijn namelijk uitsluitend vrouwen genomineerd!

We zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar het is terecht: Jennifer Hoffman, Ilse Warringa en Lies Visschedijk hebben goed werk afgeleverd, en zijn nog prettig om naar te kijken ook!

Vandaag werden ook de nominaties voor de prijs voor ‘beste presentatrice’ bekendgemaakt. Dat lijstje was minder verrassend: Eva Jinek (winnaar vorig jaar), Geraldine Kemper (vier eerdere nominaties) en Chantal Janzen (tweevoudig winnaar) dingen dit jaar mee.

Naar wie moeten de Sterren dit jaar gaan volgens jou?

Laatste nieuws

Foto: Vriendin van Denzel Dumfries laat zich van meest verleidelijke kant zien in Qatar

Jaimy Kenswiel, vriendin van Denzel Dumfries, is in Qatar aanwezig om haar vriendje aan te moedigen. In een heerlijk outfitje laat ze heel Qatar versteld staan.

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Gerelateerde berichten