Televizier-nominaties voor Geraldine, Eva, Chantal en Jennifer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman B*****s

Al onze favoriete Mokkels gaan op voor tv-prijzen!

Voor het eerst in de geschiedenis van het Televizier-gala gaan mannelijke én vrouwelijke acteurs op voor dezelfde Televizier-ster. Dat was dus dringen geblazen bij de nominaties, die vandaag bekend werden gemaakt. Opvallend: de mannen krijgen het nakijken! Voor deze ‘gezamenlijke’ award zijn namelijk uitsluitend vrouwen genomineerd!

We zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar het is terecht: Jennifer Hoffman, Ilse Warringa en Lies Visschedijk hebben goed werk afgeleverd, en zijn nog prettig om naar te kijken ook!

Vandaag werden ook de nominaties voor de prijs voor ‘beste presentatrice’ bekendgemaakt. Dat lijstje was minder verrassend: Eva Jinek (winnaar vorig jaar), Geraldine Kemper (vier eerdere nominaties) en Chantal Janzen (tweevoudig winnaar) dingen dit jaar mee.

Naar wie moeten de Sterren dit jaar gaan volgens jou?

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten