Televizier-nominaties voor Geraldine, Eva, Chantal en Jennifer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jennifer Hoffman B*****s

Al onze favoriete Mokkels gaan op voor tv-prijzen!

Voor het eerst in de geschiedenis van het Televizier-gala gaan mannelijke én vrouwelijke acteurs op voor dezelfde Televizier-ster. Dat was dus dringen geblazen bij de nominaties, die vandaag bekend werden gemaakt. Opvallend: de mannen krijgen het nakijken! Voor deze ‘gezamenlijke’ award zijn namelijk uitsluitend vrouwen genomineerd!

We zijn natuurlijk bevooroordeeld, maar het is terecht: Jennifer Hoffman, Ilse Warringa en Lies Visschedijk hebben goed werk afgeleverd, en zijn nog prettig om naar te kijken ook!

Vandaag werden ook de nominaties voor de prijs voor ‘beste presentatrice’ bekendgemaakt. Dat lijstje was minder verrassend: Eva Jinek (winnaar vorig jaar), Geraldine Kemper (vier eerdere nominaties) en Chantal Janzen (tweevoudig winnaar) dingen dit jaar mee.

Naar wie moeten de Sterren dit jaar gaan volgens jou?

Laatste nieuws

Video: Emma Heesters geniet intens met vreemde man in haar auto

Zangeres Emma Heesters is lekker uitbundig aan het zingen in de auto, maar uit het niets stapt een gast in. Is hij featured artist in haar nieuwe nummer HJB?

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil.