‘Te zware’ Gwen van Poorten gaat het helemaal anders doen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Gwen van Poorten is tijdens de coronaperiode aangekomen. Daar is de presentatrice helemaal niet blij mee! Daarom gaat ze het roer flink omgooien…

Omdat Gwen van Poorten bang was voor coronakilo’s, maakte ze aan het begin van de epidemie een afspraak met zichzelf: blijf flink bewegen, ga niet de hele tijd op de bank hangen. Drie keer raden wat Gwen deed? Precies! Eindeloos op de bank hangen! Hoog tijd voor een ommezwaai, vindt de presentatrice. Voor straf heeft Gwen een streng sportregime voor zichzelf bedacht…

Lees ook: Gwen van Poorten duikt op bij ‘Beste DJ ter wereld’-verkiezing

Gwen van Poorten aangekomen: voor ‘straf’ bewegen

Gwen van Poorten had veel goede voornemens voor de extra tijd die ze ‘dankzij’ corona omhanden had: “thuis sporten, wandelen, yoga enz enz.” Daar kwam helemaal niks van terecht. Sterker nog, Gwen bewoog helemaal niet meer, en bestelde soms zelfs drie keer per dag eten: “De kilo’s vlogen eraan.” Tijd om het compleet anders te doen dus! Gwen heeft bedacht dat ze vanaf nu elke dag 10.000 stappen moet zetten. Daar houdt ze zich voorlopig keurig aan, zelfs als het buiten rotweer is. Als ‘bewijs’ deelt ze haar dagelijkse work-out met haar volgers. Als je onderstaand filmpje mag geloven weet Gwen van zo’n druilerig avondje wandelen nog best een feestje te maken!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.