#TBT: Kelly van Big Brother

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is weer #ThrowbackThursday! Op elke donderdag blikken we terug op een vrouw die we ‘vroeger’ hebben leren kennen en nog steeds tot de verbeelding spreekt. Deze week staat deze rubriek geheel in het teken van de bekendste en meest spraakmakende Big Brother-kandidaat van Nederland: Kelly van der Veer.

Kelly van der Veer begon haar tv-carrière al op jonge leeftijd, zingend bij Kinderen Voor Kinderen. Eén verschil: Kelly heette toen nog Ferry. Op 18-jarige leeftijd won ze De Travestieshow, een juweeltje van ’n avondprogramma, geleid door Robert ten Brink. Dit optreden gaf haar de exposure die ze nodig had om in aanmerking te komen voor Big Brother 3: The Battle.

Lees ook: Nikkie de Jager redt levens met transgender reveal party

Proefkonijn Andries

Wat Kelly’s mede-kandidaat Andries overkwam kan je vergelijken met de maanlanding. Andries ging waar geen man op tv ooit kwam. Het was een kleine, (mis)stap voor hem, maar een gigantische sprong voor reality tv.

De jongeman belandde in bed met Kelly, en kreeg pas de dag erna van Kelly zelf te horen dat hij het met een voormalig man gedaan had. Hij reageerde sportief. ‘Had ik niet verwacht’. Schitterend toch?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@kellyvanderveer) op

Kelly werd uiteindelijk zevende in deze legendarische Big Brother-serie. Voor veel mensen thuis was het de eerste keer dat ze kennismaakten met een t***********l persoon. Haar tv-optreden was baanbrekend, op meerdere vlakken. Nadat ze uit het realityhuis gestemd werd, bleef Kelly in beeld. Gelukkig maar.

Webcamgirl achter het raam

Na veel hilarische wekelijkse optredens bij de talkshow van Robert Jensen ging Kelly de webcamseks-industrie in. Voor de juiste prijs deed ze in haar chatroom precies waar je om vroeg. Dat de grens tussen online- en offline sekswerken een wazige is, bewees Kelly toen ze ook in real life achter het raam kroop. Hoerenlopers in Den Haag schijnen haar soms nog onder een rode lamp te kunnen zien. Ook begeleidt ze tegenwoordig jongeren die worstelen met hun gender en seksualiteit.

Nu ze bijna de veertig aantikt weet Kelly nog altijd veel tongen los te maken. Mocht er ooit nog een jubileumeditie van Big Brother plaatsvinden, weten we zeker dat Kelly wel zin heeft…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@kellyvanderveer) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@kellyvanderveer) op

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.