Tatjana Simic wint #10yearchallenge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tatjana Simic 10yearchallenge

Tijdloos topmokkel topt iedereen met zelf bedachte 33yearchallenge!

We hadden eigenlijk het voornemen lekker niks over de nieuwste Instagram-rage te posten, maar als zelfs Tatjana Simic, die ook helemaal niks van deze domme ‘challenge’ moet hebben, een duit in het zakje doet, pakken we toch even één oud/nieuw fotootje mee!

Veel mensen kunnen een foto van tien jaar geleden naast een foto van nu leggen en concluderen dat ze weinig veranderd zijn. Maar hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze na 33 jaar gewoon nóg lekkerder geworden zijn? Tatjana zette iedereen even voor schut door een foto van zichzelf als 22-jarige Kees in Flodder posten, en die op te volgen met een bikinipic van deze week. Met die 22-jarige Tatjana zouden we graag een beschuitje eten, maar met de 55-jarige Tatjana misschien nog wel liever!

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.