Tatjana Simic wint #10yearchallenge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tatjana Simic 10yearchallenge

Tijdloos topmokkel topt iedereen met zelf bedachte 33yearchallenge!

We hadden eigenlijk het voornemen lekker niks over de nieuwste Instagram-rage te posten, maar als zelfs Tatjana Simic, die ook helemaal niks van deze domme ‘challenge’ moet hebben, een duit in het zakje doet, pakken we toch even één oud/nieuw fotootje mee!

Veel mensen kunnen een foto van tien jaar geleden naast een foto van nu leggen en concluderen dat ze weinig veranderd zijn. Maar hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze na 33 jaar gewoon nóg lekkerder geworden zijn? Tatjana zette iedereen even voor schut door een foto van zichzelf als 22-jarige Kees in Flodder posten, en die op te volgen met een bikinipic van deze week. Met die 22-jarige Tatjana zouden we graag een beschuitje eten, maar met de 55-jarige Tatjana misschien nog wel liever!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.