Tatjana Simic wint #10yearchallenge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tatjana Simic 10yearchallenge

Tijdloos topmokkel topt iedereen met zelf bedachte 33yearchallenge!

We hadden eigenlijk het voornemen lekker niks over de nieuwste Instagram-rage te posten, maar als zelfs Tatjana Simic, die ook helemaal niks van deze domme ‘challenge’ moet hebben, een duit in het zakje doet, pakken we toch even één oud/nieuw fotootje mee!

Veel mensen kunnen een foto van tien jaar geleden naast een foto van nu leggen en concluderen dat ze weinig veranderd zijn. Maar hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze na 33 jaar gewoon nóg lekkerder geworden zijn? Tatjana zette iedereen even voor schut door een foto van zichzelf als 22-jarige Kees in Flodder posten, en die op te volgen met een bikinipic van deze week. Met die 22-jarige Tatjana zouden we graag een beschuitje eten, maar met de 55-jarige Tatjana misschien nog wel liever!

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten