Tatjana Simic wint #10yearchallenge

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Tatjana Simic 10yearchallenge

Tijdloos topmokkel topt iedereen met zelf bedachte 33yearchallenge!

We hadden eigenlijk het voornemen lekker niks over de nieuwste Instagram-rage te posten, maar als zelfs Tatjana Simic, die ook helemaal niks van deze domme ‘challenge’ moet hebben, een duit in het zakje doet, pakken we toch even één oud/nieuw fotootje mee!

Veel mensen kunnen een foto van tien jaar geleden naast een foto van nu leggen en concluderen dat ze weinig veranderd zijn. Maar hoeveel mensen kunnen zeggen dat ze na 33 jaar gewoon nóg lekkerder geworden zijn? Tatjana zette iedereen even voor schut door een foto van zichzelf als 22-jarige Kees in Flodder posten, en die op te volgen met een bikinipic van deze week. Met die 22-jarige Tatjana zouden we graag een beschuitje eten, maar met de 55-jarige Tatjana misschien nog wel liever!

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!

Gerelateerde berichten