Tanja Jess slim én mooi in rode blouse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het RTL-programma Weet Ik Veel heeft een leuk stel deelnemers weten te strikken! Deze week maakte Tanja Jess op meerdere manieren indruk…

Weet Ik Veel is nu inmiddels een paar weken weer op tv. Beau van Erven Dorens test een groep slimme studenten én een stel BN’ers op hun algemene kennis. De show is luchtig: tussen de vragen door is er ook tijd voor een geintje. Geen wonder dat de altijd charmante Tanja Jess er deze week uit sprong!

Lees ook: In de spotlight: Eythora Thorsdottir bij Weet Ik Veel

Tanja Jess valt op bij Weet Ik Veel

Tanja Jess maakte tegenover Marc van der Linden en het publiek vol slimme studenten niet alleen indruk met haar brains. Ook qua beauty heeft Tanja namelijk nog steeds een streepje voor! De inmiddels 53-jarige actrice en presentatrice spatte werkelijk van het scherm met haar rode blouse!

Check alle foto’s van Tanja Jess bij Weet Ik Veel hier!

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beeldschone scheidsrechter Shona Shukrula (32) fluit binnenkort wedstrijden in betaald voetbal (in dezelfde competitie als haar man!)

Shona Shukrula (32) wordt de eerste vrouwelijke scheidsrechter in het Nederlandse betaalde voetbal. De beeldschone scheids floot al eerder in de Tweede Divisie, maar mag nu aan het betaalde voetbal beginnen. Wie ze op die velden tegen kan komen? Niemand minder dan haar eigen man!

PSV’er Joey Veerman hoopt dat zijn vriendin deze stiekeme video van Ibiza-trip niet te zien krijgt

PSV-speler Joey Veerman heeft wat uit te leggen aan zijn vriendin. De middenvelder kon zijn handen namelijk niet thuishouden tijdens het kampioensfeestje op Ibiza..

Jutta Leerdam verwent haar razend knappe zus Merel tijdens dagje uit (video)

Jutta Leerdam is een echt familiemens. Ze heeft vooral een zwak voor haar beeldschone zusjes. Vandaag is Merel Leerdam de gelukkige - ze wordt flink in de watten gelegd door haar beroemde zus!