Tanja Jess slim én mooi in rode blouse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het RTL-programma Weet Ik Veel heeft een leuk stel deelnemers weten te strikken! Deze week maakte Tanja Jess op meerdere manieren indruk…

Weet Ik Veel is nu inmiddels een paar weken weer op tv. Beau van Erven Dorens test een groep slimme studenten én een stel BN’ers op hun algemene kennis. De show is luchtig: tussen de vragen door is er ook tijd voor een geintje. Geen wonder dat de altijd charmante Tanja Jess er deze week uit sprong!

Lees ook: In de spotlight: Eythora Thorsdottir bij Weet Ik Veel

Tanja Jess valt op bij Weet Ik Veel

Tanja Jess maakte tegenover Marc van der Linden en het publiek vol slimme studenten niet alleen indruk met haar brains. Ook qua beauty heeft Tanja namelijk nog steeds een streepje voor! De inmiddels 53-jarige actrice en presentatrice spatte werkelijk van het scherm met haar rode blouse!

Check alle foto’s van Tanja Jess bij Weet Ik Veel hier!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

 

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.

Gerelateerde berichten