Tanja Jess slim én mooi in rode blouse

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het RTL-programma Weet Ik Veel heeft een leuk stel deelnemers weten te strikken! Deze week maakte Tanja Jess op meerdere manieren indruk…

Weet Ik Veel is nu inmiddels een paar weken weer op tv. Beau van Erven Dorens test een groep slimme studenten én een stel BN’ers op hun algemene kennis. De show is luchtig: tussen de vragen door is er ook tijd voor een geintje. Geen wonder dat de altijd charmante Tanja Jess er deze week uit sprong!

Lees ook: In de spotlight: Eythora Thorsdottir bij Weet Ik Veel

Tanja Jess valt op bij Weet Ik Veel

Tanja Jess maakte tegenover Marc van der Linden en het publiek vol slimme studenten niet alleen indruk met haar brains. Ook qua beauty heeft Tanja namelijk nog steeds een streepje voor! De inmiddels 53-jarige actrice en presentatrice spatte werkelijk van het scherm met haar rode blouse!

Check alle foto’s van Tanja Jess bij Weet Ik Veel hier!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) op

 

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten