Talitha Muusse is de nemesis van Mark Rutte

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Talitha Muusse, die sinds 17 januari samen met Sven Kockelmann elke zondag OP1 mag presenteren, zit er even doorheen. Ze is klaar met alle maatregelen en beperkingen die het kabinet oplegt. Wat haar betreft mag Nederland weer wat meer open.

Het valt volgens Talitha allemaal niet meer te rijmen, die maatregelen. Hoe kan het nou zo lang duren? Waarom is er geen perspectief? Waarom worden de mensen die weinig risico lopen niet meer geholpen, zodat ze goed de crisis uit komen? Een gênante vertoning, als je het Talitha vraagt.

De nemesis van mark Rutte

Hoe het dan beter moet? Dat weet ze nog niet. Maar vrijheidsstrijder Talitha weet wel zeker dat de huidige koers niet de juiste is. Gewapend met een scherpe tong en doordachte meningen bekritiseert ze de plannen van het kabinet links en rechts. Talitha is in dat opzicht de ergste nachtmerrie van de moderne politicus. Een dame met pit, die zegt waar het op slaat.

Daarmee stelt ze zichzelf op als nemesis van Mark Rutte, net als meer powervrouwen in het politieke slagveld, zoals politiek verslaggeefster Charlotte Nijs.

Lees ook: Charlotte Nijs maakt Mark Rutte af tijdens corona-persconferentie

Beginnersfoutjes

Talitha is duidelijk een dame van de sterke meningen, al moet ze uitkijken dat ze daar niet anderen mee in de voet schiet. Menig gast en kijker irriteerde zich aan de kersverse presentatrice tijdens de zondag uitzending van OP1. Mensen de les lezen terwijl ze als expert zijn uitgenodigd, gasten onderbreken en niet uit laten praten en een vervelende toon. Het was geen denderende start voor Talitha. Maar al het begin is lastig, dus het is hopen dat ze gaat groeien in haar rol als presentatrice zodat ze de harten van Nederland snel verovert.

Open boek

Er zijn gelukkig genoeg redenen om de presentatrice te mogen. Misschien is het dus tijd om de presentatrice eens beter te leren kennen. Daarom hier op een rijtje feitjes die je nog niet wist over Talitha Muusse.

  1. Haar grote guilty pleasure is zwart wit films kijken uit de jaren 50. Ook houdt ze enorm van foute spaghetti westerns met Clint Eastwood.
  2. Ze houdt enorm van lezen. Zeker boeken over filosofie en sociologie. Elk boek dat ze in haar handen gedrukt krijgt neemt ze zorgvuldig onder de loep. Daarom is deze dame altijd zo geïnformeerd.
  3. Talitha geniet net als alle andere Nederlanders graag van de winterpret. De heftige sneeuwval deed haar ook eventjes aan vroeger denken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!