Sylvie terug in Duitse jury

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie terug in Duitse jury

Nieuwe vriend, nieuwe baan – nog steeds dezelfde Sylvie!

Goed nieuws voor Sylvie Meis! De presentatrice, die trouwens sinds vorige maand weer aan de (rijke) man is, is weer helemaal terug in de picture op de Duitse tv! Na jaren een vast gezicht te zijn geweest op de buis bij onze oosterburen moest de kleine diva ineens plaatsmaken voor een jongere garde. Bovendien zou haar Duits ook niet goed genoeg zijn…

Uiteindelijk bleken de Duitsers toch meer aan Sylvie gehecht te zijn dan ze dachten! Ze maakt komend seizoen namelijk haar comeback als jurylid in ‘Das Supertalent’, de show waar ze jaren geleden ook begon. Weg zijn de klachten over haar uitspraak, haar leeftijd is geen issue meer – Sylvie krijgt een schone lei, en verdient dat ook gewoon!

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.