Sylvie terug in Duitse jury

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie terug in Duitse jury

Nieuwe vriend, nieuwe baan – nog steeds dezelfde Sylvie!

Goed nieuws voor Sylvie Meis! De presentatrice, die trouwens sinds vorige maand weer aan de (rijke) man is, is weer helemaal terug in de picture op de Duitse tv! Na jaren een vast gezicht te zijn geweest op de buis bij onze oosterburen moest de kleine diva ineens plaatsmaken voor een jongere garde. Bovendien zou haar Duits ook niet goed genoeg zijn…

Uiteindelijk bleken de Duitsers toch meer aan Sylvie gehecht te zijn dan ze dachten! Ze maakt komend seizoen namelijk haar comeback als jurylid in ‘Das Supertalent’, de show waar ze jaren geleden ook begon. Weg zijn de klachten over haar uitspraak, haar leeftijd is geen issue meer – Sylvie krijgt een schone lei, en verdient dat ook gewoon!

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Laatste nieuws

Deze 4 feitjes en foto’s van radio-DJ Anne-Marie Rozing zijn het meest opmerkelijk

Radio-DJ Anne-Marie Rozing is een ongelooflijk knappe vrouw en daarnaast ook nog eens extreem getalenteerd. Dit zij de dingen die je van haar moet weten. 

Foto: Sophie Bouquet is intiem met collega’s na heftige week in Goede Tijden Slechte Tijden

Het was een heftig weekje in Goede Tijden, Slechte Tijden. Vooral Sophie Bouquet en haar soap familie kregen het zwaar te verduren. 

Bedroevend: Hélène Hendriks verdient een cursus voor betere Instagram foto’s

Het is eigenlijk een klein beetje zielig, de Instagram pagina van Hélène Hendriks. Je zou verwachten dat een vrouw zoals zij betere foto's kan maken. 

Gerelateerde berichten