Sylvie terug in Duitse jury

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie terug in Duitse jury

Nieuwe vriend, nieuwe baan – nog steeds dezelfde Sylvie!

Goed nieuws voor Sylvie Meis! De presentatrice, die trouwens sinds vorige maand weer aan de (rijke) man is, is weer helemaal terug in de picture op de Duitse tv! Na jaren een vast gezicht te zijn geweest op de buis bij onze oosterburen moest de kleine diva ineens plaatsmaken voor een jongere garde. Bovendien zou haar Duits ook niet goed genoeg zijn…

Uiteindelijk bleken de Duitsers toch meer aan Sylvie gehecht te zijn dan ze dachten! Ze maakt komend seizoen namelijk haar comeback als jurylid in ‘Das Supertalent’, de show waar ze jaren geleden ook begon. Weg zijn de klachten over haar uitspraak, haar leeftijd is geen issue meer – Sylvie krijgt een schone lei, en verdient dat ook gewoon!

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis) on

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?

Gerelateerde berichten