Sylvie Meis wordt langzaam gek

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Hoe groot haar woning in Duitsland ook is: de muren beginnen bij Sylvie Meis inmiddels ook akelig dichtbij te komen. Wie de kleine diva volgt op Instagram zal het ongetwijfeld opgevallen zijn dat ze langzaam, net als de meeste ‘slachtoffers’ van zelfisolatie inmiddels, een beetje gek aan het worden is. Hoe dat bij haar tot uitdrukking komt? Ken je TikTok al?

Nee, Sylvie Meis heeft geen Tik of Tok op d’r hoofd gehad. Die meligheid zat er bij de presentatrice altijd wel in. TikTok is een app die je de gereedschappen geeft om in korte tijd iets volledig onsamenhangends te maken. Sylvie kan toevallig goed overweg met deze gereedschappen, en gooit op dit moment bijna elke dag een kort krankzinnig filmpje op haar feed.

Niet te lang

Het mooie aan die TikTok-filmpjes is dat ze, net als Sylvie, niet al te lang zijn. Het zijn hapklare brokjes gekkigheid. Ze zijn bovendien tussen Sylvies gesponsorde Instagramposts makkelijk te herkennen aan het watermerkje. Hoewel de blondine de filmpjes natuurlijk gebruikt om aan verveling te ontkomen, valt er in de onderwerpen die ze ‘aansnijdt’ met haar TikTok-gedrag toch steeds een bepaald Sylvie-thema te herkennen!

Lees ook: Sylvie Meis spreidt haar spaarpotje en gaat trouwen

TikToks maken, nooit meer werken

De door Sylvie Meis uitgekozen playbackfilmpjes waar ze zelf de hoofdrol in speelt zijn echt niet volledig willekeurig. Ze pakt één voor één onderwerpen uit de oneindige TikTok-kaartenbak die precies in haar straatje liggen. Opmerkingen over ex-vriendjes waar ze helemaal overheen is, bijvoorbeeld. Of een quote waarin Sylvie ‘zichzelf’ laat zeggen dat ze écht niet van werken houdt.

(Lees verder onder filmpje)

Ook haar Insta-fitgirlbestaan komt voorbij. Wat heeft sporten namelijk voor zin als niemand je kan zien sporten? In weer een ander clipje komt Sylvie er achter dat de wereld echt niet volledig om haar draait. Haar meest recente is een : een lollig stukje over Playboy. Het mannenblad zou haar vaker benaderd hebben, maar in TikTok-wereld is het Sylvie die Playboy betaalt om in het blad te mogen staan…

(Lees verder onder filmpje)

Onverwachte hoek

Mede door die steriele advertentie-Instaposts, Sylvies steeds strakker wordende gezicht en het feit dat Sylvie nu al een lange tijd met onze Oosterburen omgaat deed misschien vermoeden dat ze haar humor langzaam kwijt aan het raken was. Wat dat betreft kwam die zelfisolatie als geroepen: deze diva kan gelukkig nog (om zichzelf) lachen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.