Sylvie Meis wint voor tweede keer van Lilly Becker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis gaat lekker! Ze won onlangs in Schlag den Star een verhitte strijd tegen vriendin Lilly Becker, de ex van Boris Becker. Ook op Mannenzaken.nl weet de kleine diva haar tijdelijke rivale te verslaan!

Sylvie Meis en Lilly Becker zijn in het dagelijks leven goede vriendinnen. Toch verleidde een Duitse tv-zender de twee vrouwen om het tegen elkaar op te nemen in de Duitse versie van Sterrenslag. Sylvie en Lilly werden in uiteenlopende spelsituaties neergezet, en moesten elkaar het leven zuur proberen te maken.

Lees ook: ZIEN: Sylvie Meis versus Lilly Becker in verhitte Sterrenslag

Voetbal en tennis met Sylvie en Lilly

Vooral de tennis- en voetbalwedstrijd leverde unieke beelden op. Tijdens de quizmomentjes waren het vooral hun weinig verhullende outfits die de show stalen. Sylvie won het spelprogramma uiteindelijk met een comfortabele voorsprong. Of ze zich op Mannenzaken.nl ook zo makkelijk van haar tijdelijke rivale zou kunnen ontdoen? Dat moest nog blijken…

Sylvie wint wéér

Sylvie Meis beleeft een geluksweekje: ook jullie stemden overtuigend op de tweetalige presentatrice. Ze kon rekenen op 68% van de stemmen. Lilly Becker, die gek genoeg wél het voetbalspelletje van Sylvie wist te winnen, moest het doen met 32%. Game, Set, Match!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!

Video: Schaatsster Pien Hersman sluit seizoen af met wonderbaarlijke metamorfose

Het schaatsseizoen is ten einde, maar dat betekent niet dat Pien Hersman niet nog een laatste verrassing kan laten zien.