Sylvie Meis wint voor tweede keer van Lilly Becker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis gaat lekker! Ze won onlangs in Schlag den Star een verhitte strijd tegen vriendin Lilly Becker, de ex van Boris Becker. Ook op Mannenzaken.nl weet de kleine diva haar tijdelijke rivale te verslaan!

Sylvie Meis en Lilly Becker zijn in het dagelijks leven goede vriendinnen. Toch verleidde een Duitse tv-zender de twee vrouwen om het tegen elkaar op te nemen in de Duitse versie van Sterrenslag. Sylvie en Lilly werden in uiteenlopende spelsituaties neergezet, en moesten elkaar het leven zuur proberen te maken.

Lees ook: ZIEN: Sylvie Meis versus Lilly Becker in verhitte Sterrenslag

Voetbal en tennis met Sylvie en Lilly

Vooral de tennis- en voetbalwedstrijd leverde unieke beelden op. Tijdens de quizmomentjes waren het vooral hun weinig verhullende outfits die de show stalen. Sylvie won het spelprogramma uiteindelijk met een comfortabele voorsprong. Of ze zich op Mannenzaken.nl ook zo makkelijk van haar tijdelijke rivale zou kunnen ontdoen? Dat moest nog blijken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Sylvie wint wéér

Sylvie Meis beleeft een geluksweekje: ook jullie stemden overtuigend op de tweetalige presentatrice. Ze kon rekenen op 68% van de stemmen. Lilly Becker, die gek genoeg wél het voetbalspelletje van Sylvie wist te winnen, moest het doen met 32%. Game, Set, Match!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!

Gerelateerde berichten