Sylvie Meis wint voor tweede keer van Lilly Becker

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis gaat lekker! Ze won onlangs in Schlag den Star een verhitte strijd tegen vriendin Lilly Becker, de ex van Boris Becker. Ook op Mannenzaken.nl weet de kleine diva haar tijdelijke rivale te verslaan!

Sylvie Meis en Lilly Becker zijn in het dagelijks leven goede vriendinnen. Toch verleidde een Duitse tv-zender de twee vrouwen om het tegen elkaar op te nemen in de Duitse versie van Sterrenslag. Sylvie en Lilly werden in uiteenlopende spelsituaties neergezet, en moesten elkaar het leven zuur proberen te maken.

Lees ook: ZIEN: Sylvie Meis versus Lilly Becker in verhitte Sterrenslag

Voetbal en tennis met Sylvie en Lilly

Vooral de tennis- en voetbalwedstrijd leverde unieke beelden op. Tijdens de quizmomentjes waren het vooral hun weinig verhullende outfits die de show stalen. Sylvie won het spelprogramma uiteindelijk met een comfortabele voorsprong. Of ze zich op Mannenzaken.nl ook zo makkelijk van haar tijdelijke rivale zou kunnen ontdoen? Dat moest nog blijken…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Sylvie wint wéér

Sylvie Meis beleeft een geluksweekje: ook jullie stemden overtuigend op de tweetalige presentatrice. Ze kon rekenen op 68% van de stemmen. Lilly Becker, die gek genoeg wél het voetbalspelletje van Sylvie wist te winnen, moest het doen met 32%. Game, Set, Match!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Sylvie Meis (@sylviemeis) op

Laatste nieuws

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje. 

Foto: Zomers geklede Jutta Leerdam geeft showtje weg tijdens vakantie

Jutta Leerdam is momenteel aan het genieten van een welverdiende vakantie.Ze besluit haar volgers te trakteren op een leuke show. 

Foto: Hélène Hendriks geniet van spuitende topsportster

terwijl iedereen naar de tour de France kijkt, focust Hélène zich op de vrouwelijke wielrensters, die de Giro D’Italia voor vrouwen rijden.

Gerelateerde berichten