Sylvie Meis toont onzichtbare laarsjes op bedrieglijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis weet je goed voor de gek te houden in haar nieuwe foto. Het lijkt namelijk net of haar laarsjes onzichtbaar zijn.

Presentatrice, actrice en model Sylvie Meis is zowaar een multi-talent. Ze is inzetbaar voor verschillende soorten klussen en heeft ook verschillende expertises. Toch kan Sylvie een nieuw talent bijschrijven op haar lijst, namelijk illusionist. Op haar nieuwste foto weet ze namelijk haar laarsjes op magische wijze te laten verdwijnen. De oplettende kijker ziet echter wat er aan de hand is, maar voor een seconde moet je toch echt even goed bij jezelf te raden gaan waar je nou eigenlijk naar zit te kijken.

Lees ook: Sylvie Meis verrast fans met foto in strak roze jurkje
Sylvie Meis is knapste illusionist

Zoals je ziet weet Sylvie op de nieuwste foto haar laarsjes op magische wijze te verdwijnen. Haar laarsjes gaan compleet op in de omgeving. Daarmee houdt ze haar volgers toch een klein beetje voor de gek. Sylvie is daarmee dus eigenlijk een soort illusionist. Een carrier switch is dan ook zo gemaakt, al helemaal omdat ze al de lange, blonde lokken heeft van Hans Klok. De mensen in het publiek zien dus weinig verschil tussen de twee van een afstandje. De mensen op de eerste rij zullen echter een stuk blijer zijn met Sylvie voor hun neus dan met Hans. Al hebben ze natuurlijk allebei een typische, zwoele look richting hun publiek.

Sylvie kiest voor bijzondere look

Het is niet de enige opvallende outfit van Sylvie van de afgelopen tijd. Zo gaf Sylvie zichzelf de stoute secretaresse look. Met grote bril en spannend cocktailjurkje verscheen Sylvie op de foto. Zo verleidelijk heb je de blondine niet heel vaak gezien. Natuurlijk is Sylvie een hartstikke mooie vrouw, maar meestal zijn haar outfits meer elegant en niet heel spannend. Sylvia vond het echter tijd om daar eens verandering in te brengen. Ze neemt de rol aan van de verleidster. Met haar rode lippen en blonde haren is ze de droom van menig man. Verleidelijk bijt ze op een olijf, terwijl ze woest aantrekkelijk de camera in kijkt. Sylvie meet zichzelf een geweldige look aan en het zou helemaal niet erg zijn als ze die vaker voor de dag haalt.
Is Sylvie Meis de mooiste vrouw van Nederland?

Met haar prachtige looks en geweldig gevoel voor stijl kan je jezelf afvragen of Sylvie Meis de mooiste vrouw van Nederland is. Ze is namelijk een bijzonder knappe dame met een enorm leuk karakter. Daarmee hoort ze zeker bij de top van de vrouwelijke BN’ers. Sylvie is iemand die er altijd charmant uit weet te zien, in wat voor situatie ze ook is. Ook heeft ze een goed gevoel voor humor en kan je makkelijk een gesprek met de prachtige blondine aanknopen. Het zijn allemaal redenen waarom Sylvie een van de leukste vrouwen van Nederland is.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!