Sylvie Meis staat volledig achter cosmetische ingreep: “mijn gezicht, mijn keus”

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is niet onbekend dat Sylvie Meis het een en ander aan zichzelf heeft laten doen. Maar zoals je op de foto kan zien, daar is ze trots op.

Vorig jaar maakte Sylvie Meis dan eindelijk bekend, na lange periodes van speculatie, dat ze inderdaad plastische chirurgie had ondergaan. Ze had namelijk ‘fillers’ genomen. Voor wie niet weet wat dat zijn, een filler is een injectie, om jezelf een beetje mooier te maken. Ze worden gebruikt om ingevallen wangen, rimpels bij bijvoorbeeld de mondhoeken en wallen te behandelen. Of bijvoorbeeld om lippen op te vullen, wat je veel ziet. Een behandeling duurt maar 30 minuten, dus veel vrouwen kiezen er tegenwoordig voor om, net als Sylvie, de natuur een handje te helpen en fillers te nemen. En de meeste zijn daar trots op. Sylvie Meis in ieder geval wel.

Lees ook: Sylvie Meis kiest onverwachte partner voor foto in slaapkamer

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie Meis beslist: “mijn gezicht, mijn keus”

Voor Sylvie was de keuze zo gemaakt. Wat haar betreft mag ze zelf bepalen wat ze in haar gezicht stopt, en daar heeft ze natuurlijk zeker gelijk in. Iedereen die er op tegen is hoeft die mening niet naar haar hoofd te roepen, want Sylvie staat vol achter haar cosmetische ingreep. Het is duidelijk waarom. Bij Sylvie heeft de ingreep namelijk ontzettend goed uitgepakt. Ze ziet er mooier uit dan ooit. Soms moet je de natuur ook gewoon een klein beetje helpen. Zeker nu we als mens steeds ouder worden, is het gewoon fijn om er zo lang mogelijk mooi uit te kunnen zien. Sylvie begrijpt dat. En daarom verbergt ze niet langer haar fillers, maar komt ze er openlijk en vol zelfvertrouwen voor uit. Sylvie Meis is daarmee niet puur natuur, maar wel een prachtige verschijning.

Sylvie Meis gaat voor nieuwe foto waardige haarkleur

Door haar beroep staat Sylvie continu voor een camera. Of ze nu een mooie foto aan het maken is, of bezig is met een nieuw programma. Daarom moet ze er ten alle tijden goed uit zien. Voor Sylvie is haar uiterlijk belangrijk, omdat het in zekere zin direct deel uitmaakt van haar werk. Ze moet namelijk wel representatief op beeld verschijnen. En daar moeten haar haren er natuurlijk perfect voor uit zien. Daarom heeft Sylvie maar weer eens een tripje gemaakt naar haar favoriete haarstyliste om haar prachtige kapsel een nieuw en spannend kleurtje te geven. En dat ziet er natuurlijk prachtig uit.

Sylvie is klaar voor Kerst op foto

Met haar nieuwe kapsel, haar prachtige gezicht, dat een beetje cosmetisch geholpen is, en haar geweldige gevoel voor stijl, is Sylvie helemaal klaar voor Kerst. Op een van haar nieuwste foto’s kan je al zien hoe ze de pakjes onder de boom legt. Het is natuurlijk een beetje jammer dat je Sylvie zelf niet mag uitpakken op kerstavond, maar haar prachtige foto maakt natuurlijk een hoop goed.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Fresia Cousiño Arias spot broekloze coach tijdens openingswedstrijd EK vrouwenvoetbal

Het is zover; het EK vrouwenvoetbal is van start gegaan. Uiteraard is Fresia Cousiño Arias aanwezig en ze kan haar eigen ogen niet geloven. Draagt de bondscoach van Oostenrijk nou de hele wedstrijd geen broek?

Half ontklede Gwen van Poorten deelt foto tussen de lakens

Gwen van Poorten deelt een wel heel erg spannende foto van zichzelf. Ze ligt namelijk in bed met verrassend weinig kleding aan. 

Foto: Dit zijn de meest likbare outfits van Koningin Máxima

Koningin Maxima heeft vele prachtige outfits. Ze zijn alleen wel wat bijzonder. Ze lijken allemaal namelijk op ijsjes.