Sylvie Meis laat tenen zien op foto in sportpakje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis zit er maar is even goed voor in haar nieuwste fotoshoot. Ze toont veel, misschien wel te veel. De fotograaf protesteert gelukkig geen moment.

Sylvie Meis is een sportieve moeder, model en actrice. Daarvoor heb je tegenwoordig allerlei soorten sportpakken voor en menig vrouw is niet meer los van een yogapakje te vinden in de gym. Sylvie draagt de erg comfortabele pakjes ook gewoon thuis. Zo ook op de trap. Ditmaal was het een donkergroen exemplaar die ze uitkoos en toevallig stond een cameraman klaar voor de foto’s. Bij Sylvie thuis doet ze trouwens gewoon haar schoenen en sokken uit. Het model hang thuis haar zakelijke versie dus aan de kapstok en loopt vrij rond.

Lees ook: Foto: Verliefde Sylvie Meis poseert in doorzichtig shirtje

Rustende Sylvie sportief 

Ook Sylvie heeft af en toe rust nodig. Veel rust. In plaats van enkele minuten rust te pakken in de sportschool vindt Sylvie tijd om in yogapakje helemaal naar de shoot te reizen. Als ze dan toch uitrust en een moment nodig heeft om zichzelf te herpakken maakt de fotograaf gelijk allerlei foto’s. Erg lastig als je je schoenen kwijt bent. Sylvie maakt het niet uit en gaat dan maar blootvoets op de foto. Het is dus geen totale sportoutfit te noemen. Maar het merendeel staat er goed op, dus Sylvie en fotograaf zijn tevreden. Deze foto vastlegging is trouwens wel een stap naar beneden in vergelijking met recente shoots van het model.

Sylvie Meis net weer terug

Recent had het internationale model nog een grote afstand afgelegd om op de gevoelige plaat vastgelegd te worden. Ze moest toen nog met een hele ploeg naar Venetië om daar keihard te werken. Naast dat Sylvie ook tijd zat had om met man Niclas Castello te genieten van de romantische stad. Toen werd echter ook gelijk duidelijk dat ze qua figuur helemaal goed zit. En op de trap blijkt ze ook minuten lang haar focus net zo goed te kunnen vasthouden zodat de cameraman zijn werk kan doen als in de Venetiaanse zon. Daarna moest ze er wel weer vandoor.

Moeder Meis stapt op

Sylvie heeft het tegenwoordig dus erg druk. Van het verre Venetië tot de trap thuis en tussendoor ook nog is de sportschool bezoeken en trainen. Oh, ja. De kinderen mogen niet vergeten worden natuurlijk. Dan vergeet je zelf ook wel eens wat, zoals je schoenen en sokken. Dit zou dan ook een goede reden voor het ontbreken van haar voetenwaar kunnen zijn.

Sylvie van top tot teen

Het kan ook dat ze haar perfect gebruinde huid toch nog een beetje wou tonen aan haar Instagram volgers. Niet alleen is Sylvie bekend als ex van enkele voetballers. Zelf wordt de inmiddels 44-jarige moeder sinds jaar en dag geroemd om haar bijna perfecte huid. Een keertje geen blote schouders en daarvoor in de plaats schoenloos op de foto toont dat wederom aan. Haar volgers zijn lovend en vele pakken zullen vast al wel besteld zijn door het harde werk van het erg sportieve model. Nu nog even passende schoenen vinden en de training afmaken natuurlijk.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!