Sylvie Meis draagt spannend zwart pakje op duizelingwekkende foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvie Meis is een van de meest charmante dames op televisie. Maar toch weet ze haar charmes deze winter naar een hoger niveau te tillen. 

Presentatrice Sylvie Meis heeft besloten deze winter al haar volgers te trakteren op een reeks charmante foto’s om de kerstperiode goed in te kunnen luiden straks. En dat wordt haar best wel in dank afgenomen. Sylvie weet dat iedereen deze koude dagen zit te wachten op een warme verassing. En die geeft Sylvie in de vorm van een foto van zichzelf in een spannende zwarte outfit. Alleen is de foto om meerdere redenen wel een beetje duizelingwekkend. Desalniettemin ziet Sylvie er natuurlijk geweldig uit op de foto.

Lees ook: Sylvie Meis toont onzichtbare laarsjes op bedrieglijke foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Sylvie blaast mensen achterover met geweldige look

De feestelijke kaarten zijn niet het enige wat je laat duizelen in deze foto van de prachtige Sylvie. Haar outfit helpt daar ook een beetje mee. De strakke, zwarte kleding doen Sylvie haar lichaam perfect uitkomen. Combineer dat met de felrode lippen van de presentatrice en je hebt een foto die de meeste mannen van Nederland achterover doet blazen. Voor Sylvie is dat geen nare gedachte, want ze plaatst zonder moeite de zwoele foto. In haar zwarte pakje ziet Sylvie er aantrekkelijker uit dan ooit.

Sylvie heeft allerlei nieuwe projecten dit najaar

Er is een goede reden dat Sylvie zo gul is deze periode. Ze heeft namelijk een ontzettend mooi najaar voor de boeg. Er staan een aantal leuke projecten voor Sylvie op de agenda en de presentatrice kan niet wachten om haar nieuwe avonturen te delen. Daarom is ze in zo’n feestelijke stemming. Wat precies de nieuwe projecten zijn waar Sylvie zo blij mee is, dat kan de beeldschone blondine nog niet vertellen, maar er zit dus een hoop moois aan te komen. En al die nieuwe projecten viert Sylvie met een pakkende foto voor haar volgers. Want die steunen haar al door alle avonturen die ze tot nu toe heeft beleefd.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Een Sylvie voor alle seizoenen

Sylvie weet zich niet alleen feestelijk te kleden in de winter. In de andere seizoenen gaat het haar ook goed af. Zo had ze even terug een prachtige herfstlook die tussen alle vallende bladeren natuurlijk enorm leuk staat. Al maakt Sylvie de outfit natuurlijk leuk. Want alles wat de blonde presentatrice draagt verandert gelijk in een killer outfit. De laatste herfstige zonnestraaltjes vallen nog op het mooie gezichtje van Sylvie. In haar herfstige outfit ziet ze er natuurlijk geweldig goed uit. Daar zou je best een lange wandeling mee willen maken door een, met bladeren bezaaid, najaar bos. Met Sylvie door de kou wandelen maakt je gelijk een stuk warmer. En als je het dan toch niet uithoudt, kan je altijd tegen haar aankruipen voor meer warmte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvie Meis (@sylviemeis)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Katja Schuurman tuit roze lipjes op intieme foto

Katja Schuurman is helemaal happy en beloont haar volgers met een lieve foto. De actrice tuit haar gestifte lippen enthousiast voor de camera.

Foto: Jaimie Vaes poseert in roze onderbroekje voor spiegel

Jamie Vaes is weer helemaal in haar element met het plaatsten van foto's in niets verhullende outfits. Dit keer maakt Jaimie haar volgers helemaal gek in een heel klein roze onderbroekje...

Vet: Rico Verhoeven mag sparren met legendarische acteur

Rico Verhoeven mocht een potje sparren met een van zijn grote helden en legendarisch Hollywood-acteur Jason Statham.