Sylvia Geersen filmt zichzelf tijdens riskant ritje en de reacties zijn niet mals (video!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

Sylvia Geersen laat zich van haar stoute kant zien door het filmen van een riskant ritje. Weet ze wel waar ze mee bezig is?!

Het knappe Nederlandse model Sylvia Geersen heeft zich wel erg goed van haar stoute kant laten zien. De knappe brunette heeft een riskant ritje achter de rug en filmde zichzelf zelfs tijdens dit ritje. Haar volgers zullen hier vast niet blij mee zijn. Sylvia filmt zichzelf namelijk met een hand terwijl ze op de fiets zit. Dat ze op haar telefoon zit tijdens het fietsen is al erg genoeg, maar met haar andere hand doet ze ook nog eens haar haren goed. Met bijna 300.000 volgers op Instagram is dit natuurlijk totaal niet handig. Ze is een voorbeeld voor enorm veel van haar volgers. Het is niet de bedoeling dat dadelijk iedereen met een telefoon in zijn of haar hand zit tijdens het fietsen.

Wil jij de video van Sylvia zelf ook even zien? Bekijk deze dan hieronder!

Meer zien van Sylvia Geersen doe je op haar Instagram

Kan jij geen genoegen krijgen van het knappe Nederlandse model Sylvia Geersen? Neem dan ook zeker nog even een kijkje op haar Instagrampagina! De pagina van de knappe brunette staat bomvol met de meest mooie modellenfoto’s. Ze laat haar volgers altijd wel meegenieten van haar mooiste foto’s. Geen wonder dat deze knappe vrouw dan ook al zoveel volgers heeft weten te verkrijgen.

Daarnaast is Sylvia ook steeds vaker te vinden in verschillende bekende Nederlandse televisieprogramma’s. Zo heeft ze dus meegedaan aan de Bachelorette, Het perfecte plaatje, Special forces, The roast en nog veel meer. Daarnaast laat Sylvia je zo nu en dan ook een kijkje in haar privéleven zien. Het is dus zeker de moeite waard om even op haar pagina rond te kijken naar haar beste plaatjes. Er zitten zeker heel wat pareltjes tussen om flink van te genieten!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...