Sylvana IJsselmuiden verleidt klusjesman met foto van afgezakt topje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden kan er altijd van op aan, dat haar volgers voor haar klaar staan als ze iets nodig heeft. Ook nu weer!

Knappe blondine leunt op steun van volgers

De knappe presentatrice Sylvana IJsselmuiden is niet vies van haar volgers om hulp vragen als dat nodig is. Wanneer Sylvana weer een bijzonder verzoek heeft of iets nodig heeft wat niet makkelijk geregeld kan worden, dan duikt ze haar telefoon in en plaatst ze een verleidelijke foto op Instagram met een lief tekstje erbij in de hoop dat er dan iemand wel reageert. Het is natuurlijk heel slim van de blondine, want op die manier krijgt ze een hoop dingen gratis en voor niks waar anderen veel voor betalen. Maar waar de meeste influencers dit soort ‘sponsorships’ doen met dure merken van sieraden of kleding, is Sylvana vaak gewoon op zoek naar iemand die haar riolering kan fixen, haar dakgoot kan repareren of in dit geval, iemand die alles weet van gas.

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden gaat aan de drank in weinig verhullend topje

Sylvana deelt spannende foto waardoor ze hoopt heel heet te worden

De knappe blondine heeft het koud in huis. Ze hoopt daar binnenkort wat aan te doen. Daarvoor heeft ze wel hulp nodig. Sylvana zoekt stoere mannen die haar helpen. Die moeten namelijk haar huis voorzien van radiatoren. En waar vindt je stoere mannen? Inderdaad! Op de Instagram pagina van Sylvana IJsselmuiden. Komt dat even mooi uit. Sylvana doet dus even een oproepje in de hoop dat iemand haar kan helpen. En om het een mooie deal te maken, doet ze een verleidelijke foto bij de post. Wie wil dit arme meisje helpen? Ze zit nu helemaal alleen in de kou. Dat is toch ook niks. Kan je wat voor Sylvana betekenen? Dan mag je haar een bericht sturen. In haar foto zet ze precies waar de mail heen kan. Hopelijk heeft Sylvana het dankzij de hulp van de stoere mannen, straks een stukje warmer.
Sylvana draagt warm vest tegen de kou

Dat Sylvana het koud heeft in huis staat inmiddels wel vast. Maar de knappe blondine doet daar graag wat aan. Daarom draagt ze ook vaak vesten, want de mannen die haar kunnen helpen heeft ze nog niet gevonden. En dat is zonde, want een vest, ook als ze hem zo open draagt als hier, verbergt toch een groot deel van het knappe van Sylvana. En dat is natuurlijk doodzonde. Dat prachtige stop je niet weg. Dat moet aan de wereld getoond worden. En dus moet Sylvana haar verwarmingsprobleem geregeld worden. Alleen zo hoeft de blondine geen vesten meer te dragen. Dan is het voorbij met de foto’s in dikke kleding. De foto’s in verleidelijke pakjes zijn dan weer aan de beurt. Het zou dus voor iedereen beter zijn als Sylvana snel haar zaakjes regelt. Haar volgers kunnen niet wachten op die dag. Want meer verleidelijke foto’s van Sylvana IJsselmuiden is altijd een goed idee.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Model Sylvia Geersen heeft er de kracht niet meer voor: “Ik kan het niet”

De knappe Sylvia Geersen is helemaal uitgeput. Ze heeft totaal geen kracht meer en kan het allemaal niet meer aan. Wat is er toch allemaal aan de hand?

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.