Sylvana IJsselmuiden smeekt volgers om hotelovernachting met foto in meest krappe Oranje-shirtje ooit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een leuke outfit uitgezocht om morgen de EK wedstrijd tegen Engeland te kijken. Ze heeft alleen nog een hotelkamer nodig enpresen roept daarvoor de hulp van haar volgers in.

Net als heel Nederland zit Sylvana IJsselmuiden morgen helemaal klaar voor de wedstrijd van het Nederlands Elftal tegen Engeland. Sylvana IJsselmuiden is groot sportfan en wil daarom het liefst live bij de wedstrijd zijn. Ze heeft dan alleen nog een slaapplek nodig en dat daarom een oproep aan haar volgers. ‘Iemand nog tips voor een hotel in Dortmund?’ vraagt ze. Bekijk hieronder zelf de foto.

Sylvana IJsselmuiden heeft strak shirtje voor Oranje aangetrokken

Op de foto is ze te zien in een oranje shirt die haast een maatje te klein is. Het shirt zit namelijk wel erg strak om haar . Op het shirt staat de tekst ‘Hawk Tuah, hup holland’. Het is een verwijzing naar de virale video van een meisje die vertelt welk geluid je het beste in de slaapkamer kunt maken. ‘Hawk Tuah’ dus. Wat dat met het EK voetbal te maken heeft is niet helemaal duidelijk. Het levert in ieder geval wel een leuk shirtje voor Sylvana op.

Sylvana IJsselmuiden kijkt graag naar sport, maar hoeft zelf niet zo nodig op het veld te staan. Zelf neemt ze liever de rol van twaalfde man op zich. Het liefst moedigt ze de mannen van Oranje aan via de zijlijn met een koud pilsje in haar hand.

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden op Instagram

Sylvana IJsselmuiden is erg actief op Instagram en deelt veel over haar privéleven. Wil je weten of ze uiteindelijk die hotelkamer gaat vinden? Dan is haar Instagram account zeker een kijkje waard. Of Oranje de wedstrijd nou wint of niet, van Sylvana IJsselmuiden kunnen we in ieder geval genieten. Klik op deze link om op de pagina te komen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!