Sylvana IJsselmuiden maakt volgers wild met zomerse foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden geniet met volle teugen van de zomerse zon in ons land. De snelle blondine weet dat het nu of nooit is, dus worden er snel een hoop mooie foto’s gemaakt!

Sylvana IJsselmuiden zorgt, zoals zo vaak, voor vermakelijke foto’s voor iedereen die  haar Instagram pagina bezoekt. Naar verwachting gaat deze ook zeker de komende tijd gevuld worden met erg zomerse plaatjes. Haar meest recente laat zien dat Sylvana beschikt over allerlei, tot nu toe nog niet ontdekte vaardigheden. Althans, wij wisten niet dat ze het kon. Ze heeft namelijk meer gedaan dan modelleren en acteren vroeger. Syl is 2 jaar werkzaam geweest als (waarschijnlijk de knapste) kapitein van een pont. Het was niet haar fulltime baan, maar ze wisselde dit af met het modellenwerk en de voorbereiding op latere presentatieklussen. Wij zijn in ieder geval blij dat ze voor de laatste twee heeft gekozen

Sylvana IJsselmuiden meer dan presentatrice

Syl had dus ooit, in een ver verleden, een hechte band met het vele water in Friesland. Toen was ze veel meer bezig met de koers rechthouden, bijsturen en de woeste zeeën trotseren. Later kwam ze waarschijnlijk erachter dat ze beschikt over andere talenten en die kon inzetten voor Dumpert en ook voor de Formule 1. Toch is ze haar roots niet vergeten, en trekt ze regelmatig nog terug naar het hoge Noorden. De foto’s van haar laatste reünie laten haar volgers smelten. De reacties zijn nog dorstiger dan normaal. Zal vast door het weer komen…

Sylvana IJsselmuiden kiest wijs

Haar besluit lijkt goed uit te betalen, maar Syl kan het toch niet laten om bij mooi weer terug te gaan naar haar zee-leven. Of haar vaar skills trouwens, na al die jaren, nog steeds zo scherp zijn is helaas niet helemaal duidelijk. Ook de foto laat dit niet zien. Enkel een Sylvana in de zon die met succes bij bruint. Zo omschrijft de baan wel als een leuke bijbaan dus ze zou er ongetwijfeld goed in zijn geweest. Of zou het aan haar zeebenen liggen dat ze de baan zo fijn vond en nog vaak eraan terugdenkt?

Kapitein Sylvana verlaat nooit haar schip

Zoals een echte schipper betaamt springt Sylvana nooit overboord in moeilijke tijden. Zelfs niet als er speelgoed van haar nichtje in het water ligt! Daar kwamen haar zeebenen goed van pas: ze manouvreerde de boot richting het gekielhaalde speelgoed en trok het vakkundig met een haak weer het dek op, als een soort badmeester. Daar scoor je punten mee Syl, en niet alleen bij je nichtje!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jade Anna pakt uit met heerlijk doorschijnend setje: dit ziet Kenneth Taylor in de slaapkamer (foto’s!)

Jade Anna van Vliet heeft weer een ontzettend mooie collectie foto's online gezet waar iedereen van gaat smullen. Check het snel!

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!