Sylvana IJsselmuiden laat volgers zweten met zonnige foto in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden heeft een rustdagje in de zon ingelast. De blondine heeft bovendien haar aangetrokken om heerlijk te bakken!

Sylvana IJsselmuiden laat volgers flink zweten!

Zeg maar dag tegen je adem! Want Sylvana IJsselmuiden heeft een nieuwe foto gedeeld die ervoor zal zorgen dat je het helemaal warm krijgt! In haar staat ze er zo zonnig bij dat zelfs de zon jaloers wordt. Haar volgers hebben het nu nog warmer dan de Sahara. Want Sylvana laat ze zweten met haar prachtige en verleidelijke pose. Het lijkt erop dat ze zich op een tropisch eiland bevindt, waar de zon op haar huid schijnt en het water haar omringt. Wat een leven! Maar laten we niet vergeten dat deze beauty niet alleen op de foto staat om ons te verleiden, maar ook om ons te inspireren. Misschien inspireert ze ons om onze eigen aan te trekken en ons te laten zien op het strand, of misschien inspireert ze ons om te werken aan ons eigen om er net zo fantastisch uit te zien als zij!

Lees ook: Foto: Sylvana IJsselmuiden lokt volgers uit met strakste shirtje ooit

Knappe Sylvana kan wel een windje gebruiken!

Het is weer lekker warm buiten en Sylvana IJsselmuiden zit heerlijk op het terras met een ijskoude Aperol Spritz in haar hand. Maar zelfs met een verkoelend drankje heeft ze nog steeds een beetje verfrissing nodig. Haar flinterdunne lichtgroene topje met diepe v-hals zorgt er namelijk voor dat ze het nog warmer krijgt. En met haar fashionable zonnebril doet ze daar nog een schepje bovenop. Het lijkt erop dat ze de show steelt op het terras, en wie kan haar dat kwalijk nemen? Maar laten we ons even focussen op het belangrijkste probleem hier: Sylvana heeft een windje nodig! Gewoon een briesje om haar af te koelen. Misschien hebben haar volgers wat verkoeling te bieden. Maar hopelijk is Sylvana er zich van bewust dat haar volgers het nu nog warmer hebben door haar met onderstaande kiekje!

Sylvana maakt selfie samen met fan

Sylvana IJsselmuiden is een echte feestbeest en dat bewijst ze maar weer met haar recente foto op Instagram! Ze viert de verjaardag van haar fan Betty door samen op de foto te gaan en haar in het zonnetje te zetten. Betty straalt van blijdschap en Sylvana is natuurlijk de kers op de taart met haar stralende lach. Dus, laten we allemaal onze feestmuts opzetten en een grote ‘Hiep Hiep Hoera’ zingen voor Betty! En vergeet vooral niet om de like-knop in te drukken, want iedere verjaardag verdient natuurlijk een heleboel likes! Sylvana laat weer eens zien dat ze een hart van goud heeft door haar fan in het zonnetje te zetten op haar verjaardag! Sylvana deelt de foto zelfs met trots op haar Instagram om haar fan in het middelpunt van de belangstelling te zetten. Het is mooi om te zien hoe Sylvana haar invloed en bekendheid gebruikt om anderen blij te maken en het leven van haar fans een beetje mooier te maken.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!