Sylvana IJsselmuiden hoopt met deze opvallende foto een huis te vinden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is sinds een paar maanden weer vrijgezel en zoekt een nieuwe bachelor pad waar ze ongestoord haar gang kan gaan.

Je kent haar als de prachtige presentatrice van Dumpert, die met haar onschuldige opmerkingen, flauwe woordgrapjes en gebrek aan pasta-kookkunsten alle online harten van Nederland weet te veroveren. Maar Sylvana IJsselmuiden is veel meer dan alleen een mooi koppie en een lieve lach, ze is een van de leukste vrouwen van Nederland. Sinds kort zoekt Sylvana een nieuw huis waar ze haar wildste vrijgezellen dromen kan waarmaken. En jij kan haar aan dat huis helpen! Ze vraagt namelijk haar volgers om hulp met een opvallende foto.

Lees ook: Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden is het hoogtepunt van Expeditie Robinson

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Help jij Sylvana aan een huis?

Ben je nu een Amsterdamse huisjesmelker en heb je wel zin in een knappe blondine in je woning? Of heb je net je ex buiten de deur gezet en heb je wel ruimte over in je knusse huisje? Stuur Sylvana een berichtje en wie weet heb je de mooist vrouw van Nederland van het jaar 2020 wel als nieuwe huurder of huisgenoot. Niet geschoten is altijd mis. Ook als je de liefste en leukste blondine van het land op een andere manier verder kan helpen is een mailtje de moeite waard. Misschien is het wel de start van een prachtige relatie. Sylvana is al weer even op de markt, aangezien het uit is met haar voormalig vriendje Steijn. Dus dat betekent dat je gewoon weer kans maakt bij de prachtige presentatrice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana kan gelukkig altijd nog in haar auto wonen

Mocht het nu helemaal niks worden met de zoektocht van Sylvana naar een nieuwe woning, dan kan ze altijd nog tijdelijk in haar auto bivakkeren. Sylvana is een enorme auto fan, dus dat moet te doen zijn. In Expeditie Robinson heeft ze in mindere omstandigheden weten te overleven dus dan moet haar eigen auto een fluitje van een cent zijn. Dan kan ze die gewoon parkeren op de parkeerplaats van Dumpert, hoeft ze ook niet meer zo ver te rijden om op haar werk aan te komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana kan nog door het leven als meubilair

En als dan alles niet meer lukt, dan kan Sylvana ook nog proberen om onopgemerkt op de vloer van een hotel te gaan liggen voor onderdak. In haar gevlekte jurk is ze namelijk zo goed als onzichtbaar op de vloer. Het nadeel daarvan is dat mensen dan over haar kunnen struikelen. Maar als een blok vallen voor Sylvana gebeurt toch al regelmatig. Je kan dan wel verwachten dat ze meteen met gestrekt been een flauwe opmerking inzet: “Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen?” of iets soortgelijks. Want wat er ook gebeurt, haar gevoel voor humor zal Sylvana niet kwijtraken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?