Sylvana IJsselmuiden hoopt met deze opvallende foto een huis te vinden

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden is sinds een paar maanden weer vrijgezel en zoekt een nieuwe bachelor pad waar ze ongestoord haar gang kan gaan.

Je kent haar als de prachtige presentatrice van Dumpert, die met haar onschuldige opmerkingen, flauwe woordgrapjes en gebrek aan pasta-kookkunsten alle online harten van Nederland weet te veroveren. Maar Sylvana IJsselmuiden is veel meer dan alleen een mooi koppie en een lieve lach, ze is een van de leukste vrouwen van Nederland. Sinds kort zoekt Sylvana een nieuw huis waar ze haar wildste vrijgezellen dromen kan waarmaken. En jij kan haar aan dat huis helpen! Ze vraagt namelijk haar volgers om hulp met een opvallende foto.

Lees ook: Dumpert-ster Sylvana IJsselmuiden is het hoogtepunt van Expeditie Robinson

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Help jij Sylvana aan een huis?

Ben je nu een Amsterdamse huisjesmelker en heb je wel zin in een knappe blondine in je woning? Of heb je net je ex buiten de deur gezet en heb je wel ruimte over in je knusse huisje? Stuur Sylvana een berichtje en wie weet heb je de mooist vrouw van Nederland van het jaar 2020 wel als nieuwe huurder of huisgenoot. Niet geschoten is altijd mis. Ook als je de liefste en leukste blondine van het land op een andere manier verder kan helpen is een mailtje de moeite waard. Misschien is het wel de start van een prachtige relatie. Sylvana is al weer even op de markt, aangezien het uit is met haar voormalig vriendje Steijn. Dus dat betekent dat je gewoon weer kans maakt bij de prachtige presentatrice.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana kan gelukkig altijd nog in haar auto wonen

Mocht het nu helemaal niks worden met de zoektocht van Sylvana naar een nieuwe woning, dan kan ze altijd nog tijdelijk in haar auto bivakkeren. Sylvana is een enorme auto fan, dus dat moet te doen zijn. In Expeditie Robinson heeft ze in mindere omstandigheden weten te overleven dus dan moet haar eigen auto een fluitje van een cent zijn. Dan kan ze die gewoon parkeren op de parkeerplaats van Dumpert, hoeft ze ook niet meer zo ver te rijden om op haar werk aan te komen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana kan nog door het leven als meubilair

En als dan alles niet meer lukt, dan kan Sylvana ook nog proberen om onopgemerkt op de vloer van een hotel te gaan liggen voor onderdak. In haar gevlekte jurk is ze namelijk zo goed als onzichtbaar op de vloer. Het nadeel daarvan is dat mensen dan over haar kunnen struikelen. Maar als een blok vallen voor Sylvana gebeurt toch al regelmatig. Je kan dan wel verwachten dat ze meteen met gestrekt been een flauwe opmerking inzet: “Deed het pijn toen je uit de hemel kwam vallen?” of iets soortgelijks. Want wat er ook gebeurt, haar gevoel voor humor zal Sylvana niet kwijtraken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam puilt aan onderkant uit haar topje

De knappe schaatsster Jutta Leerdam verwent volgers gigantisch met foto van haar op vakantie. Ze draagt een super strak topje waar haar trofeeën uit dreigen te vallen. 

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's.