Sylvana IJsselmuiden heeft kritiek op ‘versnellingspook’ van Lewis Hamilton

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana IJsselmuiden zit Lewis Hamilton weer eens te pesten. Volgens Syl moet de coureur zich iets meer op zijn werk focusen, en minder met zijn ‘versnellingspook’ denken…

Sylvana IJsselmuiden is naast presentatrice bij Dumpert ook nog eens F1-fanaat. Ze is aangesloten bij F1 Magazine en ze heeft een stoeltje bij de F1 podcast van 538. Je zou dus kunnen stellen dat het model een echt gepassioneerde racefan is. Maar niet alleen de auto’s en de races wekken haar interesse. Van alles om de wereld van de formule 1 volgt ze én af en toe post ze wat leuke berichtjes online erover. Zo nu ook weer. Sylvana neemt de toch al zo geplaagde Lewis Hamilton wéér te grazen. Deze keer heeft ze het gemunt op zijn ‘versnellingspook’. Die kan Sylvana maar niet uit haar hoofd krijgen. Als ze een foto ziet van Hamilton met twee dames die samen uit een nachtclub vertrekken, dan kan de blondine het niet laten om met een story op Instagram aan te stippen dat ‘Hammie’ zich de laatste tijd te vaak op de verkeerde pook aan het richten is.

Sylvana IJsselmuiden gaat harder dan Lewis

Ook Sylvana IJsselmuiden gaat harder dan Lewis Hamilton! Wie haar op Instagram volgt weet dat ze een drukke agenda heeft, en tussen veel verschillende baantjes pendelt. Het ene moment is ze lollig bezig voor Dumpert, terwijl ze het andere moment juist serieus de F1 analyseert. Die serieuze momenten in de racewereld zijn ook voor Syl belangrijk. Zo besprak ze laatst nog in de F1-podcast bij 538 de concurrentie tussen Max Verstappen en Hammie, zoals ze Lewis Hamilton vaak noemt. Op Instagram steekt ze vooral de draak met hem. Ook nu krijgt Lewis het weer zwaar te verduren. In de voorbereiding naar de Grand Prix van Miami werd hij in het holst van de nacht met twee dames gespot. Aangezien zijn prestaties op het asfalt de laatste tijd tegenvallen, levert deze escapade hem flinke kritiek op. Ook van Sylvana dus. Of zou superfan Syl stiekem een beetje jaloers zijn op deze vrouwen?

sylvana lewis hamilton

Sylvana kan om zichzelf lachen

Sylvana kan dus uitdelen, maar kan gelukkig ook nog hard om haar eigen fouten lachen. Ook dan weet ze de boodschap weer op een komische manier te brengen. Dit verzacht de pijn natuurlijk ook wel een beetje. Feedback krijgen is leuk, en je leert er veel van. Maar je moet het leven vooral niet al te serieus nemen. Waarschijnlijk is dit juist een van haar carrière geheimen? En de reden waarom het haar zo voor de wind gaat. Geen wonder dat men in de entertainment-wereld zo smult van deze blondine!

Zelfspot nog belangrijker

Op Dumpert is Sylvana nog net iets meer op haar plek dan in de F1-wereld. Daarin kan ze met zichzelf de draak steken en maar blijven lachen. Tijdens de opnames van een Dumpert presentatie in Haarlem deelt ze online de bloopers. En foutjes maken is voor de blondine dus helemaal niet erg. Veel presentatoren kunnen een voorbeeld nemen aan de lekker losse stijl van Syl! Gelukkig lijkt de spirit en satire bij dit vrolijke racemonster onuitputtelijk. Zowel over zichzelf als over haar “Hammie”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zit Jake Paul achter breuk tussen Jutta Leerdam en schaatsteam Jumbo? (video)

Jutta Leerdam en Jumbo gaan uit elkaar! Is Jutta's steenrijke vriendje Jake Paul stiekem de boosdoener? 

Pien Hersman daagt knappe collega Robin Groot uit voor heerlijk ritje op elektrisch monster (video)

Pien Hersman rijdt in de buitenlucht op haar nieuwe elektrische hengst. Ploeggenote Robin Groot is natuurlijk meteen jaloers!

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken.