Sylvana IJsselmuiden doet gooi naar titel ‘lekkerste Oranje-supporter’ met verschrikkelijk strak shirtje (foto!)

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Bron: Instagram

De ontzettend mooi influencer en presentatrice Sylvana IJsselmuiden, heeft een nieuwe foto online gezet waar heel Oranje van smult!

In de aanloop naar de spannende wedstrijden van Oranje weet Sylvana IJsselmuiden weer alle ogen op zich gericht te krijgen. De beeldschone blondine gooit hoge ogen voor de titel ‘lekkerste Oranje-supporter’ en dat is niet zonder reden. Met een verschrikkelijk strak oranje shirtje zet ze zichzelf en haar indrukwekkende voetballen perfect in de schijnwerpers.

Sylvana IJsselmuiden is de ideale 12e man

Voor Sylvana is de rol van 12e man, net buiten het veld, de perfecte positie. Terwijl de mannen zich in het zweet werken op het veld, geniet zij met volle teugen van een koud pilsje aan de zijlijn. Haar relaxte houding en sprankelende persoonlijkheid maken haar een favoriete verschijning onder de Oranje-fans. Wat velen misschien niet weten, is dat Sylvana zelf ook een verleden heeft in het voetbal. De sport ligt haar na aan het hart, en ze vindt het geweldig om de wedstrijden te volgen en Oranje aan te moedigen.

Extra motivatie voor Oranje met mooie foto

Met haar stralende glimlach en onweerstaanbare looks doet Sylvana haar uiterste best om niet alleen Oranje, maar heel Nederland een extra motivatieboost te geven. Haar mooie foto, met haar voetballen zeer prominent in beeld, zorgt ervoor dat de teamgeest hoog blijft en zowel het team als de supporters in een feeststemming verkeren. Met een foto als die hieronder, maakt het eigenlijk niet meer uit of Oranje de volgende wedstrijd wint, want er is al genoeg om van te genieten. Sylvana houdt de stemming zeker hoog!

Meer zien van Sylvana IJsselmuiden? Kijk op Instagram

Benieuwd naar meer van Sylvana’s avonturen en haar stijlvolle support voor Oranje? Volg haar op Instagram en mis geen enkele update. Haar prachtige foto’s zorgen gegarandeerd voor een glimlach op je gezicht.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...