Sylvana IJsselmuiden deelt zonnige terrasfoto op Instagram

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Iedereen mag gelukkig weer de terrassen opzoeken. En daar worden mensen blij van. Al helemaal presentatrice Sylvana Ijsselmuiden

Sylvana Ijsselmuiden ken je als de ongekende koningin van de reaguursels. Ze presenteert video’s voor Dumpert en doet presentatiewerk voor de Autobahn F1 show. Net als de rest van het land heeft Sylvana een jaar lang op haar zolderkamer moeten doorbrengen. En dus is ze maar als te blij dat alle terrasjes weer open mogen. Ze zit in het zonnetje heerlijk te genieten van het zomerse weer. Op Instagram deelt ze haar blijdschap met haar volgers.

Lees ook: Sylvana IJsselmuiden deelt belangrijke boodschap met Insta foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Sylvana mag weer naar het terras

Na lang wachten mag het dan toch weer! lekker een wijntje drinken in de volle zon. Sylvana fleurt er helemaal van op. Met een klein drankje in de hand en een prachtig uitzicht geniet Sylvana eens goed van haar vrije middag. Van al die video’s maken krijg je natuurlijk ook gewoon dorst. Dus wat is dan lekkerder dan even ontspanning zoeken in het zonnetje. Het is voor alle Dumpert fans hopen dat ze ooit nog van dat terras af komt. Het lijkt er namelijk op dat Sylvana het veel te veel naar haar zin heeft.

Sylvana het mooiste in de zon

Sylvana is normaal gesproken al enorm het zonnetje in huis, maar dat wordt in de zomer toch altijd ietsje meer. In de volle zon ziet ze er toch echt het leukste uit. Met een beetje een kleurtje op haar wangen glinstert de blonde presentatrice helemaal. Met een bijpassend printje weet ze altijd iedereen op te vrolijken. Want wie wordt er nou niet vrolijk van Sylvana in een zomerse outfit?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

A glass a day

Een rood wijntje per dag schijnt goed te zijn voor je gezondheid. En als dat uiteindelijk toch anders blijkt maakt het Sylvana ook niet uit. Een wijntje op zijn tijd, helemaal met dat warme weer, is gewoon lekker. Een beetje ontspanning hoort er ook bij. Sylvana is een hele harde werkster, dus dan mag ze best van tijd tot tijd even een lekker wijntje erbij pakken. Dan kan ze na afloop weer des te harder aan de slag met het maken van leuke video’s.

Aan het water met Sylvana

En als een terrasje dan niet werkt, dan kan je altijd nog een beetje afkoelen door aan het water te gaan zitten. Dan kun je, als het toch echt allemaal te warm wordt, heerlijk in het verkoelende water springen. Sylvana is enorm goed in genieten van het warme weer en vindt het ook nog eens hartstikke leuk om al haar avonturen in de zon te delen met haar volgers. Dus waar Sylvana ook heen gaat, je kan er altijd op rekenen dat ze haar telefoon bij zich heeft om haar Instagram pagina te updaten.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sylvana IJsselmuiden (@sylvana)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Roxane Knetemann en Hélène Hendriks krijgen het warm van paaldans-act

Roxane Knetemann is erg dankbaar voor haar optredens bij VI, tenminste, behalve haar laatste optreden dan. Daar was ze flink van in de war.

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties.