Sylvana IJselmuiden is helemaal klaar voor de Formule 1

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sylvana laat weten dat ze al weer helemaal klaar is voor het nieuwe formule 1 seizoen. Vrijdag is het eindelijk zover, we gaan Max weer in actie zien. 

Vrijdag 24 maart is het dan ook eindelijk zover, dan zien we de 20 Formule 1-auto’s weer in actie. Sylvana IJselmuiden laat op Instagram weten helemaal klaar te zijn voor het nieuwe seizoen van de Formule 1. De in Friesland geboren blondine is namelijk een groot F1-fan. Sterker nog, Sylvana presenteert zelfs een heus online Formule 1-programma voor Autobahn samen met vriend Steijn Schothorst. Dat betekent dat we de Friese schone minimaal eens in de twee weken aan ons voorbij zien komen. En dat is totaal geen straf! Sylvana trapt het Formule 1-seizoen dan ook geheel in stijl af met de onderstaande Instagrampost. (lees verder na de foto)

Zondag is het eindelijk zover!

We zijn er ook al helemaal klaar voor! Jullie ook? Vrijdag 24 maart gaan we de Red Bull van Max Verstappen eindelijk in actie zien. Het eerste raceweekend van de Formule 1 vindt plaats in Bahrein waar Max Verstappen vorig jaar nog uitviel. Na de wintertesten ziet het er veelbelovend uit voor Red Bull en Verstappen. Het Oostenrijkse team was op de twee van de drie testdagen het snelste. De Red Bull-coureur vertelde zelf in het formule 1 café dat hij echter nog zeker niet de favoriet is. Die rol wordt volgens Max nog steeds vervuld door 7-voudig wereldkampioen Mercedes AMG.

Uitzendtijden Formule 1 Bahrein

Om er zeker van te zijn dat je niets hoeft te missen van het eerste raceweekend van de Formule 1 hebben we de uitzendtijden van de F1-race in Bahrein even voor je op een rijtje gezet. Let op: de uitzendtijden verschillen van de tijden die je gewend bent!

Vrijdag 24 maart

  • Eerste vrije training: 12:25 uur
  • Tweede vrije training: 15:55 uur

Zaterdag 25 maart

  • Derde vrije training: 12:55 uur
  • Voorbeschouwing kwalificatie: 15:15 uur
  • Kwalificatie: 16:00 uur

Zondag 26 maart: 

  • Voorbeschouwing race: 15:45 uur
  • Race: 17:00 uur

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Femke Kok heeft schaatspakje thuisgelaten tijdens zonnige vakantie (foto’s)

Femke Kok is lekker aan het genieten van haar vrije tijd nu het schaatsseizoen er op zit. Ze heeft haar schaatspakje niet meegenomen en laat onweerstaanbare foto's zien!

Foto: Zangeres Maan de Steenwinkel heeft het zichtbaar koud in kort broekje

Maan de Steenwinkel heeft een opvallend bericht geplaatst op Instagram. Ze heeft een zeer kort broekje aan in een winters sneeuwgebied!

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.