Swimsuit Edition 2019: ongeëvenaard lekker!

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sports Illustrated komt met lekkerste lading bikinibabes ooit!

Hij is dit jaar iets later, maar nu snappen we waarom: de 2019-editie van Sports Illustrated’s Swimsuit Edition is namelijk de lekkerste en grootste ooit! Ze brengen je een jaarvoorraad aan bikinibabes in écht alle soorten en maten…

Er zijn serieus te veel modellen en foto’s om door te nemen, dus pakken we voor nu even wat highlights. Beginnend bij Tyra Banks! Het voormalig topmodel maakt een soort comeback met deze ongelooflijk lekkere serie foto’s! En wat dacht je van Olivia Culpo, Barbara Palvin en Samantha Hoopes?

Houd de homepage in de gaten voor meer Swimsuit Edition!

Laatste nieuws

Beeldschone Bridget Maasland blikt met heerlijke foto terug op strandvakantie

Bridget Maasland is even weggeweest. Even weg van alle drukte en toestanden in haar leven. Eenmaal op vakantie lijkt ze wel nog enige moeite te hebben met één belangrijk ding.

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Gerelateerde berichten