Suzanne Schulting wringt zich in onmogelijke houding op deze bizarre foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is een ongelooflijk goede atleet. Ze is zo lenig dat ze zichzelf op de foto in allerlei rare bochten wringt.

Schaatsster Suzanne Schulting heeft het afgelopen jaar wel bewezen hoe sportief ze kan zijn. Maar wist je dat Suzanne naast ontzettend atletisch ook nog eens enorm lenig is? Natuurlijk gaan die twee vaak hand in hand, maar niet altijd. In het geval van Suzanne lijken de twee kwaliteiten het wel met elkaar te kunnen vinden. Daarom zie je Suzanne zichzelf ook altijd in die rare bochten wringen. Ze is namelijk een van de weinige mensen van Nederland die volledige controle heeft over de lenigheid van haar . Dat strekt ze voor de foto ook nog eens even goed uit, zodat iedereen kan zien hoe lenig ze nu exact is.

Lees ook: Foto: Suzanne Schulting maakt zich in bijzonder wortelpak klaar voor Olympische Spelen
Suzanne reikt omhoog in foto van onmogelijke pose

Natuurlijk weet Suzanne een onmogelijke pose aan te nemen met haar . Ze heeft zoveel beheersing over haar prachtige lijf, dat ze exact weet wat ze doet. behendig draait ze haar been naar achter en duwt ze haar arm omhoog. Het ziet er indrukwekkend uit allemaal. Natuurlijk krijg je als onschuldige bijstander zo wel een uniek kijkje op het beeldschone van Suzanne Schulting. En dat is natuurlijk helemaal niet erg. Suzanne heeft jarenlang getraind om het mooiste van alle Nederlandse sporters te krijgen. Ze is dan ook ooit een keer tot mooiste vrouw binnen de sportwereld bekroond. En die titel gaat eigenlijk nog steeds op. Suzanne blijft de mooiste vrouw in een sportpakje. Er zijn maar weinig sportvrouwen die aan haar schoonheid kunnen tippen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet (vriendin Max Verstappen) is stiekem in comfortabele kleding op haar allermooist (foto’s)

Kelly Piquet blijkt het allermooist te zijn wanneer ze een lekker joggingspak aanheeft. 

Maan de Steenwinkel heeft met nieuwe stijl minder luisteraars, maar draagt ook veel minder kleding (foto’s)

Maan de Steenwinkel heeft pas haar nieuwe nummer en muziekstijl uitgebracht. Hier pakt ze helaas minder luisteraars op, dus draagt ze ook maar minder kleding op haar foto's!

Schaatssters Joy Beune, Pien Hersman, Robin Groot en Michelle de Jong poseren op strand in zomerse outfitjes (foto’s!)

Schaatssters Joy, Pien, Robin en Michelle laten zien waarom ze de mooiste schaatssters van Nederland zijn.