Suzanne Schulting werkt zich in het zweet op instagram video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is misschien wel de meest succesvolle schaatsster van Nederland. Hoe ze al die tijd aan de top blijft? Heel hard trainen. 

Schaatsster Suzanne Schulting is een van de meest populaire sporters van het moment. De 23 jarige shorttrackster werd al op jonge leeftijd succesvol. In 2018 won ze op de Olympische Winterspelen als eerste Nederlandse shorttrackster goud. Daarnaast werd ze in datzelfde jaar uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. Maar sportvrouw van het jaar wordt je natuurlijk niet zomaar, daar moet je een hoop werk voor doen. En Suzanne doet haar stinkende best om bovenaan de top van de sportwereld te blijven. Al moet ze daarvoor wel elke dag de sportschool in.

Lees ook: Raakt Suzanne Schulting haar titel kwijt?

Suzanne werkt zich in het zweet

Suzanne deelt haar sportieve avonturen graag met al haar fans op Instagram. Daar plaatst ze dan ook regelmatig foto’s en video’s van haar work-outs. Ze had zich laatst alleen wel heel erg in het zweet gewerkt. De sportieve Suzanne probeerde uit alle macht een flinke portie gewicht omhoog te krijgen. Een aantal squats later moest ze toch echt de gewichten weer neerleggen. Het is geen wonder dat Suzanne zo snel gaat over het ijs. She never skips legday. Haar benen zijn dan ook in topconditie.
De krachttraining van Suzanne Schulting

Suzanne traint om een stuk sterker te worden, zodat ze nog makkelijker haar races wint. Daarom is ze vaak in de sportschool te vinden. Maar soms dan is ze even toe aan wat anders en dan trekt ze eropuit. In die momenten gaat Suzanne lekker naar buiten voor een beetje beweging. Soms doet ze dat alleen en soms met een groep sporters. Zo vindt ze het bijvoorbeeld heerlijk om te hardlopen op de atletiekbaan. Wel focust Suzanne voornamelijk op haar benen.  Niet heel gek, aangezien die haar telkens het goud opleveren. Al haar aandacht en energie steekt Suzanne in haar sport. En dat maakt haar een uiterst gedreven vrouw.
De mooiste sporter van Nederland

Suzanne Schulting is niet alleen een van de beste sporters van Nederland, maar ook zeker een van de mooiste. Op Instagram floreert ze vaak tussen de trainingen door met haar verleidelijke looks. Suzanne maakt sporten voor veel mensen weer aantrekkelijk. Al lijkt het er wel op dat het grootste deel van Suzanne haar dag uit trainen bestaat. Maar goed, je moet ook goed je best doen als je zo’n killerbody wilt hebben. Want door al dat trainen ziet Suzanne er natuurlijk geweldig uit. Ze zou binnenkort eigenlijk haar trainingsschema met de wereld moeten delen zodat iedere Nederlandse vrouw er straks bij kan lopen als Suzanne Schulting.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!