Suzanne Schulting werkt zich in het zweet op instagram video

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Suzanne Schulting is misschien wel de meest succesvolle schaatsster van Nederland. Hoe ze al die tijd aan de top blijft? Heel hard trainen. 

Schaatsster Suzanne Schulting is een van de meest populaire sporters van het moment. De 23 jarige shorttrackster werd al op jonge leeftijd succesvol. In 2018 won ze op de Olympische Winterspelen als eerste Nederlandse shorttrackster goud. Daarnaast werd ze in datzelfde jaar uitgeroepen tot sportvrouw van het jaar. Maar sportvrouw van het jaar wordt je natuurlijk niet zomaar, daar moet je een hoop werk voor doen. En Suzanne doet haar stinkende best om bovenaan de top van de sportwereld te blijven. Al moet ze daarvoor wel elke dag de sportschool in.

Lees ook: Raakt Suzanne Schulting haar titel kwijt?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S U Z A N N E (@suzanneschulting)

Suzanne werkt zich in het zweet

Suzanne deelt haar sportieve avonturen graag met al haar fans op Instagram. Daar plaatst ze dan ook regelmatig foto’s en video’s van haar work-outs. Ze had zich laatst alleen wel heel erg in het zweet gewerkt. De sportieve Suzanne probeerde uit alle macht een flinke portie gewicht omhoog te krijgen. Een aantal squats later moest ze toch echt de gewichten weer neerleggen. Het is geen wonder dat Suzanne zo snel gaat over het ijs. She never skips legday. Haar benen zijn dan ook in topconditie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S U Z A N N E (@suzanneschulting)

De krachttraining van Suzanne Schulting

Suzanne traint om een stuk sterker te worden, zodat ze nog makkelijker haar races wint. Daarom is ze vaak in de sportschool te vinden. Maar soms dan is ze even toe aan wat anders en dan trekt ze eropuit. In die momenten gaat Suzanne lekker naar buiten voor een beetje beweging. Soms doet ze dat alleen en soms met een groep sporters. Zo vindt ze het bijvoorbeeld heerlijk om te hardlopen op de atletiekbaan. Wel focust Suzanne voornamelijk op haar benen.  Niet heel gek, aangezien die haar telkens het goud opleveren. Al haar aandacht en energie steekt Suzanne in haar sport. En dat maakt haar een uiterst gedreven vrouw.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S U Z A N N E (@suzanneschulting)

De mooiste sporter van Nederland

Suzanne Schulting is niet alleen een van de beste sporters van Nederland, maar ook zeker een van de mooiste. Op Instagram floreert ze vaak tussen de trainingen door met haar verleidelijke looks. Suzanne maakt sporten voor veel mensen weer aantrekkelijk. Al lijkt het er wel op dat het grootste deel van Suzanne haar dag uit trainen bestaat. Maar goed, je moet ook goed je best doen als je zo’n killerbody wilt hebben. Want door al dat trainen ziet Suzanne er natuurlijk geweldig uit. Ze zou binnenkort eigenlijk haar trainingsschema met de wereld moeten delen zodat iedere Nederlandse vrouw er straks bij kan lopen als Suzanne Schulting.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S U Z A N N E (@suzanneschulting)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Heleen van Royen geeft volgers nachtzoen met flink inkijkje

Heleen van Royen is niet vies van het maken van een verleidelijke foto. De schrijfster zou dat gerust haar nieuwe hobby kunnen noemen. 

Foto: Zwetende Danique Hosmar ligt op rug na inspannende sessie

De knappe blondine Danique Hosmar heeft weer een flinke sportsessie erop zitten, en dat levert een zweterig kiekje op! 

Daniëlle Oerlemans is geen spat veranderd op heerlijke foto in badkleding

De oud-wielrenster Daniëlle Oerlemans verwent volgers met pikant kiekje in schaars geklede badkleding, want de beste vrouw viert haar verjaardag!